伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
係幾年
其實係你混淆左journal 同essay喎Ching
Essay英文語意本身就短同細規模
係基於其他學者嘅意見
可以完全冇自己嘅見解同數據
只要有reference,齋吹都可以

去到下一個階段(journal, thesis, dissertation)
先會要求寫嘅人就著一啲野(例如自己嘅研究)
寫自己嘅觀察/經驗等等
再講自己對呢啲現象嘅詮釋
屌人移民
大把所謂黃絲嗌移民啦,連登n咁多個移民post 添啦,憎鳩伍公子定憎鳩移民呀究竟
唔緊要
我想表達嘅係,唔係話要佢爆啲新理論出嚟,但係至少你想人哋覺得係有啲資訊性嘅就唔好淨係講啲喺連登睇到都知嘅嘢啦,講啲冇咁大路嘅嘢都得掛 好似冇用公子會去搵cga同政府關係啲料咁,正常冇太多人會專登去搵嘅資料,而唔係講啲周街都知嘅point加兩句粗口就好有point㗎
多謝你先
我覺得「贖罪心態」已經係一個鬥黃階段

我地試諗下 大家都有各自心入面嘅底線
你可以去到幾盡 同 我可以去到幾盡 差好遠
依加仲要係有正常經濟活動嘅社會
無可能要求人地做到好盡 有晒入獄嘅決心
你係月入十幾萬嘅中產 你都唔肯衝啦

我只可以講 人地要衝 我唔會反對
但我都唔會仆街到叫人衝
唔會鼓勵人地入獄 唔會鼓勵人地打狗
更加唔會成日auman auman咁樣消費

我做到嘅野 我會做到足 就係咁
如果大家都可以有咁嘅覺悟
我相信中共更易收皮
佢本土派 其他港豬不嬲廢 不嬲欣賞佢清流 點知都係移民逃避做kol cap水 走人同佢口中屌個d黃絲港豬有乜分別
好撚柒 那黎既自信呀
熱狗係害緊香港
但好多熱狗又係香港人
洗唔洗貼返張經典圖?
走啦 恭喜你啦直頭
不過擔心你唔敢錢啫
去到外國再做鍵盤軍師
伍大師仲唔天下無敵
求其啦,佢做啲咩都係畀你地屌㗎啦
係,睇到篇文最後真係笑左
個名臭晒,cap唔到水就移民
明明係佢自己成日做啄地雞 專啄鳩D紅過佢既人 引人屌柒佢 製造話題增加曝光黎比自己上位
而家就調轉件事 講到好似人地無啦啦追住佢 見佢POST乜就屌乜咁
你條乞兒唔去啄人 唔好係D冇提你名既事撲出黎表態既話 鬼得閒理你做乜咩 真係當自己好撚紅咁

btw 我諗啄地雞呢個花名可以取代伍乞兒呢個花名
咁一陣貼
佢自己on9拍埋啲on9片
棟自己一獲
佢都知個名無得再臭
已經直頭宣傳退出
仲要移民走佬
自己屌大J 屌周庭果陣就巴巴閉閉 爆哂粗 成篇長文扔出黎

到人地屌佢果陣 屌屎家軍果陣
伍乞兒:好心你班人咪鬥黃啦
熱狗口交部發言人
伍錫進
直播又撈唔掂
YouTube 又撈唔掂
連登仔都幾好笑,之前係咁吹捧伍公子,又話佢講得幾有道理,追擊達哥係因為達哥柒。又話啲片其實都幾高質,依家佢柒咗,就話人哋扮撚晒嘢,之前啲片都唔知做乜鳩。咁你之前又幫人打晒飛機,好難服侍喎。
吹奏伍乞兒個幾個咪係上面死雞撐飯蓋個幾個
我無撐過佢 從來都無
「我想問大家知唔知,點解網民宜家會攻擊我?
因為大家都只係想我感覺到佢哋嘅痛苦。」

因為你群埋屎家軍果班垃圾度囉 你一日唔割蓆 唔出POST屌細B 你一日都係屎家軍既人 你一日都係網絡垃圾

「我意識到自己原來一直都執著,放唔低我啲對手。」
認左自己係啄地雞

「以前嘅對手亦可能會嫌未打夠,期望我還手。」
邊有人會視伍乞兒為對手?
同一期 同一個市場既果個達哥比佢咬左咁耐 提都冇提過佢名
大J直頭贏佢成條街 拋離哂佢 完全唔係同1個LV
有咩人會視伍乞兒係一個對手 想去打低佢 踏住佢上位?我真係完全諗唔到 可能屎家軍果班冇人識既成員囉

「大家都要放低一啲包袱,先可以行得更遠」
咁希望你日後唔好做啄地雞 做返個正常人啦
係到睇伍公子 咁不如去睇下班民選議員做野做成
點諗下點革命好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞