伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
咁同佢屌612基金有乜分別???
個問題就係呢樣
612幫咗幾多人?月月都出報告俾大家睇條數
憑咩佢可以屌612,612有逼佢捐錢??
日日都出黎呢度啄下
果度啄下
好行夾唔送呀

咁伍狗都係拾人牙慧左抄右抄
監察議會 一早有人講過 伍狗唔係最早
人地講612籌錢治標唔治本
你攞嚟同出糧畀隊crew畀
你不如搞清個邏輯先
想移民唔洗咁多藉口既.....
上面講咗佢拾人牙慧冇問題,但係得個屌字冇新point人哋覺得廢冇新資訊咪話佢冇point囉,佢用字唔準都係真

你寫essay冇獨到嘅見解都唔會高分啦,咁人哋覺得bob啲片得個屌冇咩獨到見解咪覺得廢囉

bob啲機片飲食片係好,但係佢講社會時政都唔係話好叻,叫做係比較貼地嘅有錢佬大家啱聽咁解
煩得過佢郁一郁連登仔就要出po?
Noted thx

聽日港島見
熱狗黎黎去去得十幾萬人
壯大唔到
有冇諗過其實係你地連登仔咬住人唔放
撚有咩

依家Core咪得個幾百人

呃下D白痴仔投票可能得既
不如利申話係佢肚入面條蟲
佢自己屌足達狗同其他人差唔多一年就得
人地屌佢幾日就話人怨婦
雙重標準到咁
咪就係 打句bye就躝屍趌路啦
扮撚晒野
老實講 我都係本土派 但係我覺得熱狗真係本土入面最癲個d
佢地比較似犬儒主義 發現佢地根本為屌而屌 為反對而反對 只要佢批評晒所有人先 佢就無事高人一等咁但呢個世上總有人覺得自己眾人皆醉佢獨醒 受眾十幾萬 我覺得唔係小勢力 敵人既敵人都稱不上 因為佢係敵人既敵人同時都重做緊你敵人
伍粉不嬲對人不對事
信徒又會話香港不配有大師
寫essay要獨到見解
Ching寫過essay未
鬥多reference都要獨特見解
呢條友真係成世註定做小丑唔會擔大旗成個女人咁小鳩氣講埋d野懶煽情
你係咪拎ug個套嚟講,ug啲文真係廢廢哋
巴打既然心平氣和 我都好樂意同你討論

我認為 612 治標不治本 係角度問題
佢個名係人道支援基金
唔係武裝起義基金
你唔能夠話治唔到本 因為佢根本定位係幫被捕人士
如果你要咁講 香港根本無武裝革命團體
你要人籌錢搞革命 咁點解伍公子唔自己做?

我啱唔啱先?
即係佢自己都驚攬上身唔敢做啦
我認 我都無咁嘅本錢同膽量做
但唔該唔好攻擊612嘅付出
每個人睇法唔同好正常
籌錢俾crew拍片屌612叫合理嘅 叫治本嘅
咁點解612自己籌錢幫被捕手足就唔得

想問612做錯啲乜 點解要鬧 係咪伍公子自己統籌?
我唔鍾意佢嘅原因就係呢樣
屌屌屌屌完咁點?
咁樣左屌右屌 屌完啦 咁點?

巴打我唔係想屌你
大家觀點唔同
只係我想抒發自己觀點
唔啱聽嘅我都無辦法 無意鬥黃
佢移得去邊
首先點解你覺得佢拍片係屌612唔可以係討論?
講真我甚至唔覺得佢focus係612,佢focus係香港人嗰種贖罪心態
有名你叫伍錫進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞