伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
講得好
做左三十幾年人都停留係attention whore?
應該有人格障礙
網絡垃圾
佢咪就係搬翻人哋講過嘅人再用啲粗口修飾吓囉唔係話佢講啲嘢錯啊
佢嘅直播係冇加入過啲咩新論點新見解,姐係你同friend吹水個陣差唔多咁
乞兒都可以移民
老實講,係佢班fans搞到佢咁自我中心連道歉班fans都覺得公子冇錯,要幫公子出頭,搞到偶像進退兩難。其實唔駛mon著連登專睇依啲post唔做啄地雞踏踏實實做番自己嘢咪算,達狗都未撚畀人鬥死,連登熱門唔會過兩星期。

至於移民,唔知佢係想逃避香港嘅嘢,定真係學孫文咁外國籌備革命啦。係前者嘅話,抵啲人鬧佢扮軍師,但承受唔到嘅話退隱係好事,冇必要同邊個交代。後者嘅話,真係唔好再心高氣傲,幾時見過孫文起勢屌滿清人民冇執政意志左屌右屌?

預咗佢mon post先講,佢啲fans就算啦
佢唔係中7之後無讀咩?
乞丐學人移民
比bob叔屌完即刻收皮
佢咪好似中共咁,一步都唔退得
笑撚左,又係啲出把聲既智障智將
佢揸住枝槍迫你捐錢?
有乜專業技能:乞食、鳩屌、整稻草人
不嬲熱狗都鐘意講自己係本土呃人
我係投本土 都投眾志唔投熱狗啦
我發覺伍公子同白兵d訂閱一樣係十幾萬 而個d fans又多數follow晒2個人
而立法會投票 熱狗d票數又係十幾萬

btw我真心不齒 d人以前叫人全民勇武 到敵軍打到黎就移民
眾籌專家
甚至可能我令大家回想起各自生命中嘅創傷,可能見到我,有人會諗起自己老竇,有人會諗起自己前度。

睇到自己咁高
其實大家只係想笑柒你同班信徒
無其他意思
佢個語境應該係覺得bob講廢話喎,佢似係覺得bob講嘅嘢冇資訊性係人都知,咁佢覺得啲point係廢講完同冇講一樣,用語唔準但係佢應該係想咁表達

拾人牙慧唔係唔得,但係講啲嘢冇新見解得個屌字咪同伍公仔差唔多特別係屌伍公仔個陣大部份時間都係人身攻擊佢
over promise已經少人提啦 兒登
正常商業呃一重人都叫正常
夾公仔場主呃台主 台主呃細路 呃兩重人 依家屌鳩d場主都無point?
我就算當佢岩 打仗期間唔需要魯迅
你係勁就好似濕鳩才子/頭條咁 打撚番對家啦 屌佢老母
大專學歷呢d好難 factcheck 有d職業短期訓練讀一年半載讀完 本人唔講好難知
佢讀過都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞