伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
同達叔同期jtv出身

對比之下真係唔敢講比人知係同一代steamer
好撚煩,又走出黎啄

本身見d冇料既人做youtuber/kol已經覺得反感,但未至於要惡言相向,但走出黎話拍條幾分鐘垃圾片要一百萬,呢點就知呢條柒頭冇料又想呃錢,最好快d收皮,香港冇youtubre都唔洗一d冇料既人黎做
都唔知佢講乜撚嘢 已退追twitch
五公子條垃圾由頭到尾都係唔藍唔黃又唔係中立, 佢內心係根本唔care社會嘅嘢, 佢唯一着重嘅係自己可唔可以憑自己講嘅嘢或者立場引人注意, 令到自己出名
利申:真人識佢
低B仔
事實證明 同bob叔所講一樣

屌唔係屌你黃藍 係屌你垃圾
up乜鳩 詞不達意又九唔搭八
以前成日話伍大師又中個d人,係咪好少睇書,以為睇google youtube 連登就識好多野既柒頭
下 佢都走
丐幫正式解散
有佢喺度只會有更多分化, 有佢喺度我哋呢邊會冇咁團結, 我哋嘅唯一出路就係冇佢喺度
覺唔覺得你地先係怨婦
貢獻得多都冇撚用啦
你個人閪一樣反鳩你
掉落地嗱返咋沙
非打手 之前都有屌過佢肉9酸 成日周圍屌

雖然佢人品唔係好,但始終都係出錢出心出力嘅同路人

錯就錯咗,今次道歉半收皮就由去啦,死追住佢嚟咬做咩

國安法嚟度,大家都係同坐一條船,特別佢都有唔少公開反共言論

寬容d 啦
狙擊議員又唔見班友咁勁
周圍啄真係好撚乞人憎,懶撚係看透世事,搞吓笑其實冇所謂,最弊又唔撚好笑,啲19POINT又執人口水尾,咪變咗啄地雞
Attention seeking whore
伍公主
Attention seeking whore
伍公主
開左兩次直播收錢 收左成60萬

所以就有成本走?
成日覺得自己好與眾不同咁,懶係眾人皆醉我獨醒嘅態度,好黑人憎
524 1
走啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞