伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
咁你老屈人喎
屈完人仲大條道理,理直氣壯
死不認錯,同泛民一撚樣
好似d小學雞自high咁
果然伍粉都係智力有少少問題
仲想洗😂
鞭到你傻啦
係囉 下次又可以話 佢地藍有咩問題
你睇下佢地著左套藍色衫

我地d凡人畫分黃營藍營個標準就不嬲都係果套架姐
就唔似你地伍粉咁 人地組織個代表色又分一次 件衫又分一次 呢樣又分果樣又分既
駁唔到就人身攻擊
咁有飯民既影子既
有陣時佢唔打d柒野 都費撚事笑佢
佢覺得國安法會拉鳩佢 真係癡撚線
唔爭在屈埋我分化屈埋我殭屍ac啦
黃絲泛粉有咩咁神聖唔屌得呀?做弱智嘢、鬥黃、屌其他派別做呢啲又對得住手足呀?泛粉宜家係咪覺得自己係爭取民主呢方面嘅霸權,諗住自己就做得最好最啱
佢鬧人就係批評
人地鬧佢就係攻擊
依家攬飯民唔代表我九月會投佢地
算啦..我見到佢地講既野都覺得尷尬
仲要上面係咁推以為自己好型好串
無眼睇伍粉質素
九月有得投
希望啦
要投咗先可以死心
鞭你咪鞭你
你quote我句野我咪回應下你 同埋被人屈做販民支持者好撚難受

其他人還其他人 我冇屈過你熱狗 如果你因為喺連登比人屈你熱狗 所以標纖所有上連登而反駁你嘅user做泛登仔 咁你做嘅野都你口中嘅泛登仔 同時你又係連登user 咁你係咪泛登仔?你上黎討論區因為人地唔理性嘅討論而令自己都放棄理性討論 咁你嚟討論區係為咩 就係鬧所有唔同意你嘅user一聲泛登仔?

咁伍公子有冇諗住喺移民之後組織革命 我地集體移民組軍隊攻打香港好唔好 避難就避難唔好幫佢開脫講到為抗爭 最多就係外地支援下其他流亡手足

販民做得大嘅原因係因為佢利人嘅軟弱再慢慢灌輸一套唔洗犯險嘅假希望比香港人入錢比佢地
咁孫文的野望的確係反諷黎咖 反諷又唔係exactly一文不值 魯迅嘅作品都係用反諷咖 魯迅當年有冇著草先 著草唔可恥但唔好捧到一個人咁高尚 當自己知自己做唔到點解會expect 人地做到
你冇幽默感唔怪你,香港人普遍都冇咩幽默感

就好似連登成日都笑黨鐵前線好黃,條底褲好黃,呢啲言論會唔令你覺得黨鐵前線真係黃呀
但你亂咁屈人仲死口唔認就同泛民一撚樣,死不認錯
周庭、大J又做過啲咩係為過場運動
拍片屌下狗笑下小粉紅講下性議題拍下打機片就好幫到場運動?唔係連登話無前線衝就逃犯修訂條例就過咗㗎咩?宜家又當前線無到無為過場運動做嘢呀?
弱智仔 講緊條伍鳩公
當然啦 主線都係街頭 反正都係無成本 亦都唔諗住啲議員會做到野 但一定唔係白票同投對家
定你又想屌街頭冇用?係咪要永續基本法先有用?
Up乜撚...是撚旦啦 see? Nobody cares.jpg

Btw我淨係覺得你幾十歲人都好撚中二病on99

其實好多觀點我都認同佢 好多時候至少佢係夠膽企出嚟屌 唔似得扑叔執人口水尾 永遠最安全

不過是撚旦啦真心 男人老狗婆婆媽媽真係好撚煩
周庭日本戰線都唔知
因為佢地夠高調囉
泛民支持者最鐘意睇呢啲,畫面靚呀
連個kol 69 612在場都可以俾hater屌到一文不值
九月唔投飯民點35+呀
35個黃碧雲、白頭佬、OMB、5比0,何其壯觀呀,一定爭取到民主啦
宜家日本政府制裁緊中共
有嘅話一定係份畫面好靚嘅頭版廣告起到決定嘅作用
直接收皮啦叫佢
成日抽下個個又抽下個個
網絡判官咩當自己係
有D唔關鳩佢事又要衝出黎入局
BOB叔都屌得佢岩
同期同佢出黎個幾個Youtuber
係得佢仲要靠屌黎屌去 博上鏡
陰功
你係咪高級黑黎??? 捐錢又唔夠人多 前線又唔夠人前 藍絲/共狗又唔識佢
伍狗究竟做左d乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞