伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
啱呀 一黎就笑人熱狗
笑死
豬蛇>>>>>>>>>>伍乞衣
哦 你講呢d姐係鬥黃啦?

問左你教主未架 你教主叫你咪鬥黃架wo
定係你夠膽話佢地係藍先?
熱狗唔鍾意比人標籤
咪學小學雞反彈係咪都屈人泛粉仲叫人連衛兵yellownazi泛登賤登
總次屌熱狗=支持泛民
遲d可能叫埋香港做泛港
佢哋係藍有咩問題
你小學生嚟?
本土民主前線係咩色?
周庭 大J都比人話係藍 大家睇到伍粉係咩質素
為左護主 可以指鹿為馬
他朝有日幫共產黨可以護到佢地教主 佢地都會幫

得喇 你呢個回覆露哂底 thx你合作 你好反映到你地教主本性
幾時有人話過佢地係藍
真心想知
成日屈人泛登仔個d伍粉收皮啦 本土同泛民支持者一半半架炸碌柒你睇票數都知啦 定係又係個d忽然政治撚黎架
我本土支持者 +身體力行抗爭添啦
屌鳩伍公仔只係我一日裡面抽少少時間出黎既支線
依家唔妥佢口講一套 做一套 個d叫熱狗派 犬儒派 不嬲好撚難同d犬儒撚溝通 個個都眾人皆醉佢獨醒 超有自信既心理
移咗民就唔可以繼續推低個制度咩 孫文夠係喺日本、東南亞組織革命啦。講下現實又話反諷語氣串人,仲惡過飯民
你駁我你咪泛登仔囉,其他人都係咁樣屈我五毛屈我熱狗咋嘛
根本35+成本低 我抽一日十分鐘時間去投
其餘時間做乜抗爭運動都得
伍狗既貢獻唔係無 但佢帶黎既分化重on9
弊多於利
佢哋係藍有咩問題

你盲撚左講得出又唔敢認
我都想知
會唔會好似伍丐衣私怨上身
拉周庭大j落水
叻喇叻喇,識得鸚鵡學舌至叻係你喇

佢兩句入面邊句覺得有問題
你盲撚咗
大家咁話
佢地除左屈做泛粉都無咩point架啦都預左佢地鳩下鳩下除左識屌人黃屍都無咩識無咩建議
我都預佢地會識聽人話志在屌下佢地撚下佢地
又多個
人地講緊本民前隻代表色係藍喎,又唔係屈佢地係藍
定其實你先係盲?
想入人都唔好咁啦,特登曲解人地既意思
佢係因為驚而走喎,唔撚係叫人班馬喎。不如拍埋第十集孫文屌埋d移民撚冇執政意志啦。咁咪左一巴右一巴囉
哦...原來玩緊小學雞遊戲..
我今日紅底tim...紅色底褲呀

係咪要咁同你討論
柒左咪認囉
曲解人地既意思老屈完人仲理直氣壯
同泛民一樣死不認錯
水炮車、港珠澳大橋、其他數之不盡嘅大白象次次都有飯民投贊成,靠呢班飯民光復到香港?賣完香港人再食埋人血饅頭咋繼續死攬班飯民咪日日都係最黑暗一日囉。

知你叻喇,識打字屈我做熱狗喇
我都廢事理佢地
黃藍呢d咁簡單既野 都可以扯東扯西 仲洗乜傾落去
又一次證明伍粉為左駁斥人 係可以亂up一通
條友柒到
得閒又可以
想洗走咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞