伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
老屈到咁會唔會肉酸咗d ,除咗認為區議會冇實權 35+不可能 其他都冇反對過。
泛登仔繼續投飯民啦
35+阻到國安法呀
扮瞓嘅人真係屌極都唔醒
五公子真係整臭香港人個朵
做撚過勇武話勇武送頭有咩問題?
唔通bob叔先有資格出聲?
你做過勇武未?答自己得啦
伍公子真係冇諗過加速攬炒之後會強推同廿三條類似嘅法例 就好似國安法咩 原來都係葉公好龍
其實唔只佢 好多人口講攬炒都係推完條法列第一樣野就係諗移民
不過當佢企係高位屌哂香港人幾軟弱幾蠢幾無能 結果一推惡法第一件事就係諗住走
佢都識唔少搞政治嘅朋友啦 論清算 第一件事一定係清算主張港獨嘅政治人物先 你笑開眾志嘅黃之峰 都大大聲唔走 你一個KOL就棄甲曳兵
香港人有堆和理非即使做唔到勇武抗爭 佢都死守呢片土地
同埋看透世事嘅伍公子 唔知依家有暴動罪、煽動暴動罪、扔人落街被自殺咩? 喺香港以言入罪好撚耐啦
咁呢d都入唔到你罪點解國安法會因為孫文的野望入到你罪
大師唔好走 我地等你出山打救眾生 冇你嘅批評 香港人永遠都唔會醒 唔會有執政意志 等你領導一場革命(非浪漫主義)

點解呢種人仲有人幫佢打飛機架 睇kol睇到信神咁話咩就係咩
字你都唔識打,真係整臭香港人個朵
公佢老母閪
連登仔:我睇唔到 我唔知 總之佢係乞衣 上前線為抽水博上位打卡
捐十萬俾立場同手足都係抽水博上位
點同大丁佢地高調拍片,總之伍乞衣就係冇貢獻
想知泛登仔、飯民班仆街有咩咁神聖唔屌得?
仲以為佢仲自稱識伍公子本人
原來係五公子
唔係唔屌得 販民係仆街
但你唔理人有咩難處 一味企喺最高位屌屌屌 屌香港人軟弱唔識反抗 依家中咗回力鏢
你以前指責kol禁聲唔提政治 但依家就因為發過聲而想著草 而唔係繼續反抗惡法
佢都企喺高位?
唔係丐衣嚟咩😂?
有辭不達意咩
條友單打開人,又假
宜家黎話放低都唔覺得係真,只係順理成章執個尾彩
加油啦
講事實屌醒下人仲要顧及埋佢感受?
唔啱聽咪屈我毛屈我中聯辦打手屈我熱狗囉

泛登仔真係呢
熱狗係fb屌票最有用光復香港靠你地

弱智既人真係屌極都係弱智

btw扮訓既人叫唔醒係咪你地熱狗口號
十個有九個都係用呢個最結尾既
係咪弱智無其他句子用喇
又講事實呀?又被熱狗呀?
事實你班熱狗個名都臭撚晒
講怨婦香港邊一個群體夠熱狗怨婦
無時無刻都係度屌緊人
屌泛民都算
連香港人黃絲都屌
人地做乜野都話無撚用
自己就淨係識屌屌屌問你地有咩高見又無
求撚其答句「洗唔洗我教埋你」就走著黎屌
人地上twitter戰線就比國際戰線知香港發生咩事
你班垃圾就拎黎屌yellownazi屌泛粉真係好撚有用呀
上面即刻有幾隻啦
所以成個格局真係好似熱狗班人
捧個無料扮四條既做大佬,一班社會底層邊緣人係到高潮叫春咁嗌大師又中
我留言有邊度令你誤會我係販民支持者 佢屌嗰d野我係認同咖 我都覺得喺水炮車面前坐低同沉迷35+選黃絲特首都有問題咖
問題係孫文的野望話香港人冇諗過推低制度 做返香港嘅執政者 又話過革命嘅過程係緩慢 要慢慢嚟唔可以心急
但依家第一時間就係諗移民
佢自己都有家庭包袱 發聲都有危機 自己都會驚
點解要責怪人地 唔通人地冇 自己都做唔到嘅野 點解可以用反諷嘅語氣去指責人做唔到
泛登仔唔願面對現實
只會鬧你分化
再屈熱狗
唔關咩科事
根本係有好多人出左校園後就無再學習知識同精進個人修為
都算,偏偏又要出黎扮智者指點江山
大佬呀,你呃到你班盲粉啫,但個世界好大,唔係個個都係又蠢又無學識架嘛
抗爭上帝都走,香港冇救喇
其實你明我講邊條垃圾就得, 你識打伍真係勁, 香港人嗰朵都俾你整響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞