伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
中學生係咁
因為黃絲連登仔就係主流呀嘛 咁撚樣嘅智商連獨立思考都冇咁易俾人帶風向,當初功能組別 35+都信嘅 光復到香港都冇撚用啦,中共兩下又滲透返入去。
邊夠你隻達狗紅呀
為咗賺中國錢
埋沒良心 見到兄弟俾人打都唔出聲
人哋叫佢出聲就屌人引戰狗
達狗收皮啦
我想問大家知唔知,點解網民宜家會攻擊我?

因為大家都只係想我感覺到佢哋嘅痛苦。

可能我批評過佢哋心愛嘅KOL,可能我傷害過佢哋。

甚至可能我令大家回想起各自生命中嘅創傷,可能見到我,有人會諗起自己老竇,有人會諗起自己前度。

大佬呢段真係肉撚酸到
自己做錯野成日屌鳩人我地先屌你
比佢講到我地係因為自己問題所以搵佢發洩

根本條乞衣就唔覺得自己有錯

連登仔就最多呢1-2個星期屌鳩你一個人
屌到咁耐其中一個原因係因為連登其實有好多人
一人一句都有排屌
但係伍乞兒你單係一個人就已經追擊左唔同人幾年,係幾年呀
呢排仲笑埋黃絲
咁你又係咩用意啊?
你屌人就冇問題
人哋屌你就心淡要移民?
都on9
達狗係柒左喎??呢d你唔洗同我講啦
你咪開post去屌達囉
成個怨婦咁做乜鳩
從來都冇支持過佢sorry
到左屎家軍比人屌柒果陣
啄地雞:咪鬥黃啦

到左啄地雞比人屌果陣
伍粉:佢為場運動做左咁多野 你地都要整死佢

呢個時候就想問返啄地雞同伍粉們 周庭同大J係咪黃 有冇為場運動做過野
我當佢講得岩 佢其實都幾on9 呢一大段字 根本兩個字概括晒
報應

唉 對唔住 今次事件真係我既報應 同埋叫d伍粉唔好出黎咬人
d haters 乜柒火都下晒啦 幾廿歲人公關都唔識做
繼續
熱狗根本係分化最大勢力
係佢哋心目中香港人做乜都係錯
遊行錯投票錯乜都唔做又錯
最近連勇武都話送頭
真係唔知佢哋心目中咩先叫有用
佢哋喺度屌黎屌去最有用?
伍乞兒呢D負資產唔要都罷
同熱青城一樣
呀藥王兄
就黎全世界都知你熱狗喇,2020仲用緊黃絲黎做負面標籤人
咁又係,黃絲好失禮你地熱狗架ma

個個post都係話人冇獨立思考俾人帶風向
有冇另一句啊?好悶呀
要幫你同伴都比d point啦
講到風向咁撚易帶你咪開個post幫佢平反囉傻鳩

35+就算冇撚用都有用過呢班熱狗啦

幫你打埋啦:預左被熱狗ar ma
agreed
唔好咁講
仲有好多同佢一齊個腦無進步既伍粉
屌你仲記得呢篇野
打咁撚多字 好似係讚咁 其實屌緊人偽君子
因為16年香港人唔投佢地
選舉失利就屌屌屌 屌群眾 屌唔幫佢地嘅政黨 不過點都有人撐已經有固定fan base唔洗做show討好泛粉
最近最撚癲係話監察議員 執政意志係佢地講
屌 咪又係制度內抗爭 跟住轉頭又笑鳩人信35+功能組別
又成日係到 熱狗:你明唔明啊 我唔明點解你唔明囉 係你明唔明你唔明啊
d伍狗 白兵 d片/ 佢d fans講野全部都係咁 聽到炆

我心諗都on99 黃絲港豬 投完票就唔撚理 香港搞成咁的確係共業
但係咁多年黎d人連送熱狗入去都唔撚想 係監察泛民/本土 都唔監你
除非有初選+初選熱狗贏左 唔好屈我分化啊
35+柒到咁都覺得有用仲可以聲大大
下,有一個連登仔讚過佢就計曬全部連登仔架啦。何況至少有幾百人like過嗰個post?
區議會 柒
35+柒
遊行 柒
和你sing 柒
勇武 柒
連儂牆 柒
帶口罩 柒
港豬黃屍天真無資格有民主

熱狗係twitter屌yellownazi,係facebook屌泛民,係連登屌兒登仔,係屋企等美國
熱狗:驅逐共匪!!民主來了
和理非都計做過嘢呀?咁啲前線點算?
何況你提嗰兩位淨係識拍片?

連登仔真係怨婦嚟㗎喎
見唔到啦
私怨撚嚟
大家都係呀
佢唔肯認熱狗
驚比人當係弱智仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞