公務員想講少少嘢

545 回覆
1929 Like 62 Dislike
似啦似啦
支持樓主
有時未必係咁非黑即白
做你覺得啱嘅嘢
毋忘初心
兄弟爬山
點非黑即白呀
而家擺到明你唔立投名狀無得升
成日話公墓猿大部分都黃係得高層藍
點解唔搞罷工癱瘓個正苦運作?
因為要返工不了
想知咁做警察嘅手足可以點hea做
打鳩你個陣hea啲打兩拳就夠?
叫你hea做

無叫你加入警隊

hea做 係唔好做到咁盡

加入警隊 係做儘去奶鞋底
咁你點睇徐英偉40中就做HAB 局長?
其實好同意 我平時打拳俾人打到碌柒咁都一定會留力等機會 可能對手突然心臟病發我就有機會贏
本來要掟落樓
衣家打你幾棍噴下胡椒噴霧咪hea做咗囉
TVB 記者: 本身袁志偉要我地作到班示威者強姦殺人放火乜都做齊
好彩有我地內部頂住

on9在真係有智障信
黨員不解釋

但係正常人 升到去玻璃頂

less evil做
你唔做大撚把人做啦戇鳩仔
咁你可以玩分化 玩篤灰

大把玩

又叫唔叫less evil
可能就係有14年入去嗰班滲透咗狗隊我地衣家先仲未死咋
push

自由平等
咪問你如果派政治任務
而你又唔做既話仲點升呀?
呢個邏輯我明啊,姐係你覺得公墓員同黑警一樣都係收政府人工,但本質上係高人一等,自己hea做就叫降低下身份叫幫左人良心好過d?
你平時係咪會返教堂買續罪卷㗎?
zomo 波蘭個時一樣

我冇叫你要去奶鞋底

而係反思自己嗰個崗位可以點樣抵抗獨裁者
借個位:黑色五毛風向警告,大量五毛正在吹襲連登
正視聽,國安法唔係攬炒,美國做野先係

大家唔好比五毛帶風向去支持國安法,否則會比對家spin成香港人支持國安法。只有香港人強烈反對下強行通過,美國才有做野的理由。大家小心。

借個位
連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就三萬幾人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞