我的英雄學院劇場版:英雄新世紀

313 回覆
43 Like 6 Dislike
轟話佢暫時冬眠
屌啦媽咁撚樣由內冰到全身冰哂
唔係死硬咩,仲有得救
呢套野不嬲難死人
8個個性應該係
1.偷人個性
2.睇人個性
3.紫光炮
4.光盾
5.風(喺森林對69出過1次)
6.召喚龍
7.控制天氣
8.細胞活性A
反而兩個第一次100%打爆龍卷風果下氣氛仲燃
其實都係all might 講啫,佢將來可以吹到同歷代既個性有關都得
咁撚似死屌木既
係咪第三季之後第四季之前
第4季之後
我同你相反
我好撚鍾意might+u
當初佢將呢首歌用係69打解修師嗰度我真係屌出來
啲歌詞明明咁撚fit百萬
奮進人隻眼無盲?
打完隻腦無之後係冇盲,淨係有條疤痕
套野D傷全部唔計唔洗認真..
69 隻手講過唔可以再受重傷先改練腳
轉個到100% 連打幾拳受傷
之後幾日好返 完全冇交待過
bug 黎
入黎試要打堆機人
條友點打
其實唔少人都冇咩實戰力
機人個關點過
明明阿sir 都話呢個考試唔公平
其實佢一開始無諗過套野會紅 無諗得咁長遠
只係想主角O個班多D唔同類型個性
運動會O個時B班都重係比A班撳住砌 前3名A型包辦 前10都係大部份A班
結果早排AB班對戰
B班特然爆幾個勁屈但係運動會只係出過樣無表現O既人出黎
完全諗唔明點解佢地入唔到精英班而係葉隱 青山入到
睇你老母臭閪 不推文回覆
砂糖真係好尷尬
屬於力量型但又唔係勁
定位唔知做咩

隱形人其實咪同心操一樣,心操入唔到精英,點解佢入到
同埋雖然講到各施其職,但講到底都係追求最強,英雄有排名,而且都係要強大,可以打贏敵人既英雄,睇下allmight,之後第二係火人,講到底就係最強大既排名
btw,覺得世界同班英雄對69好似唔夠重視,冇咩理由
明明表演出同allmight一樣既力量,又係難得既超力量型,點睇都係會覺得佢係接班人,將來肯定係最強之列,但班人好似冇咩野咁
因為你有上帝視覺先咁講啫
代入入面嘅角色睇嘅話69根本唔特別,力量型嘅個性一地都係,運動會全世界直播睇住,但係當時嘅69出多少少力量都斷手斷腳,比你一拳打死人但係自己瞓喺度都冇意思,如果唔斷手咁控制力量嘅話佢嘅力量增幅好普通,是但搵個職業英雄都有佢嘅實力,之後基本上已經去到黑道篇先有佢威嘅地方,不過同樣道理,打治崎佢係靠壞理先可以keep住唔傷,唔係完全靠自己力量打贏
如果真係令人注目嘅,點都係運動會第一位爆豪同現役No.1個仔轟注目過佢,丁丁失去個性之前都搶眼過69
打治奇後應該好出名先岩
雖然係靠人幫,但只係回復,個力量係佢本身
即係佢有呢個潛力,個個都見到成個allmight咁
但都係冇咩人理唔係好合理
佢同成班1A嘅知名度已經比一般學生高好多,去到漫畫依家直頭參與極重要嘅任務,咁都唔夠關注係咪要個個見到佢都行埋去話佢好勁先合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞