大家覺得數碼暴龍邊季最好睇

148 回覆
9 Like 134 Dislike
03>01>差唔多
03 >01>02>04
4好睇。3唔係話差但最後隻定力爆真係麻麻1,2經典
1>3>4=5>6>>>>>>>>>>>>2
我淨係記得中一定中二會同同學玩card slash
(用folder 係人哋屎忽la 碌卡
古神獸真係睇到一頭霧水
天使獸咁型竟然會進化成咁
1>4>(3)=2

1神作
4剩係細個睇過1次 不過冇乜意欲想翻煲 後期男一同男二佔太多風頭 排佢高過3同2 係首an endless tale 同冇咁多黑暗面成份 本身輝一係要死 但有miracle發生

3到依家都係未睇 不過有睇過youtuber做分析
定力爆真係睇到有d辛苦 如果同小妖獸做fd既話 佢嗰種口硬心軟應該都幾難頂下 樹莉嗰度又太過黑暗同現實

2睇睇下其實都幾好黑 v仔受到仆街 人設真係可以黑成世
01純粹情懷,但故事完整度真係 03優勝
02就麻麻地,其他不值一提
邊度仲有04tvb版睇
1>4>ALL
係, 01太有代表性
03 form5果時睇, 幾dark, 墜lin地獄條link寫得好好, 好鬼寫實, 第一次咁鐘意個反派, 描寫得有血有肉
果時form1睇01, form5睇03, 兩套睇晒後覺得03好睇好多

02就唔太鐘意, 始終唔太鐘意合體同埋機械類暴龍

不過經過20年洗禮後, 後人不斷吹奏01 butterfly同個結局, zombie暴龍獸等經典場面, 漸漸將01推到神台

不過不得不提01個世界觀係幾完整, 到ps隻神作都係用01個世界觀, 就知佢為個世界設定落左一番功夫
04初生鎮果集已經贏晒
04幾好睇, 後期2隻皇家騎士打親都輸都幾絕望
03>01=05>02>04
終於搵到個同我一樣
02真係不鳥

廣東主題曲 04>03>01>02
日本主題曲01>04>02>03
第四代先最正囉
4>5>3>1>2
03>all
04當拉打睇
正傳好似得03先有正式比秋山遼出場
03差極有個譜
agger
到而架都唔明點解小賢會同京子一齊
樹莉乞人憎到
有咩人會鐘意佢
08 碌啲卡無乜變化都係咩咩組件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞