00後會唔會睇/ 鍾意數碼暴龍?

474 回覆
14 Like 75 Dislike
覺得90年代嘅動畫點
劇情節奏對你哋嚟講應該有啲慢
冇可能, PK MON都仲有機會 DIGI MON真係冇可能
整game又fail, 製作又冇心機, 隔幾年就出d消費死忠嘅呃錢暴龍機
仲整套tri出嚟自殺....依家就死先肯整套正正常常嘅新無印同劇場版
個品牌連半條命都冇, 仲點救??
所以好有興趣想知00後點睇呢個品牌
DIGI MON最好係一二三

好可惜維繫唔到個生態
連game都冇人有心整
宜家ga細路都唔知仲會唔會睇卡通片
唔係睇妖怪手錶咩?
02都叫好
1>3>4>2
Pokemon 搞周邊產品發到好大 , 變到好似hello kitty 咁咩產品都可以有佢既公仔
Digimon 完全搞唔起, 暴龍機實在太小眾, 完全唔能夠將產品大眾化, 個IP好難炒番起
Ps1嗰隻世界級到而家都印象深刻
第一集(數碼暴龍01)
第二集
如果有digimon go我一定會玩
04先最好睇
00年出生正宗00後 細個第一套有印象已經係數碼暴龍4 後尾啲收費台播返01 02先睇返 都係講緊小學一二三年班既事 後尾中學都有睇返成套01
前日去咗戲院睇劇場版 因為tri本身都冇諗住去 但係見到套野網上真係零負皮 所以最後都去咗睇
劇場版如果100分滿分我會比99分我唯一不滿既係佢最後搞個新進化出黎 如果最後戰鬥係戰鬥暴龍獸同獸人加魯魯我覺得會再好啲 呢到純粹我個人喜好 唔講呢點 成套野真係滿分 唯一可以再好啲我覺得係前段加多少少時間講太一同大和既迷惘位
最後 我真係估唔到睇數碼暴龍都睇到我喊晒 喊到個口罩都濕晒 自己個年齡都同佢地係劇入面個年齡相近 真係好代入到佢地個處景 加上呢排香港發生既事 真係搞到我覺得自己好無奈 由其係自己投身入呢張運動 無論係做咩角色都好 真係好無力 望住啲手足比人拉比人打 自己乜都做唔到 然後又要煩assignment exam啲野
01仔睇數碼暴龍無印cd大
佢地煩數碼世界既事=我地煩香港既事 我覺得真係完全match到一班90 00讀緊大學既人
00年出生正宗00後 細個第一套有印象已經係數碼暴龍4 後尾啲收費台播返01 02先睇返 都係講緊小學一二三年班既事 後尾中學都有睇返成套01
前日去咗戲院睇劇場版 因為tri本身都冇諗住去 但係見到套野網上真係零負皮 所以最後都去咗睇
劇場版如果100分滿分我會比99分我唯一不滿既係佢最後搞個新進化出黎 如果最後戰鬥係戰鬥暴龍獸同獸人鋼鐵加魯魯我覺得會再好啲 呢到純粹我個人喜好 唔講呢點 成套野真係滿分 唯一可以再好啲我覺得係前段加多少少時間講太一同大和既迷惘位
最後 我真係估唔到睇數碼暴龍都睇到我喊晒 喊到個口罩都濕晒 自己個年齡都同佢地係劇入面個年齡相近 真係好代入到佢地個處景 加上呢排香港發生既事 真係搞到我覺得自己好無奈 由其係自己投身入呢張運動 無論係做咩角色都好 真係好無力 望住啲手足比人拉比人打 自己乜都做唔到 然後又要煩assignment exam啲野
講多啲感受

90年代動畫同𠵱家嗰啲係咪好唔同?

今次套戲有冇睇?
晒氣 呢加數碼暴龍只係專出黎
搶鳩8 90後錢
聽歌聽過好多次
第一套數碼暴龍已經係大門大獸
不過都係鍾意Pkmon多啲
有睇套戲,因為同太一差不多大又有煩惱,好有感觸
雖然無係戲院喊但諗返佢地分開嗰下就好想流馬尿

90年代動畫嗰啲以前都係animax到睇,細個係好鐘意睇的,即使唔太記得劇情。
當然同依家係唔同的,畢竟製作同技術都有分別,但只要劇情好都無乜問題
我00後 睇齊晒 琴日仲睇埋電影 好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞