欅坂46暨日向坂46交流區第一百零一回 渡辺梨加お誕生日おめでとう!

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
加推了
新2期
我覺得佢同大沼晶保

呢2個雙大都唔錯
播片停一停吹水 廢事佢哋overrun

相好正 真人不了
想同佢瘋狂討論rock
平時大部分相都一般般
日刊スポーツの「坂道の火曜日」。
欅坂46が、「欅共和国2017」を、緊急特番で29日と30日の午後8時から、2夜に分けてYouTubeで配信‼️

https://twitter.com/zyutarou_komcom/status/1264974146938626051?s=21

終於肯播
啱啱想問其中一個soon係咪播碟
但cut成兩個
想點呀,已經WFH啦喎
啲soon應該係預啲人喺屋企都參與到架嘛

中!!!
咁本身個soon應該係預4周年con ge
https://twitter.com/sankakumadoeiga/status/1264135166663864321?s=21
我想睇techi techi techichi
好矛呀唔肯做
我以為佢成個page已經變咗stay home mode
例如好似之前賣goods咁
出下演唱會CD等人上網買
乜仲想短時間可以開返活動
其實我想睇2018年多啲
想睇birthday live
我想睇冇平手個啲con

無平手黎講2週年真係幾神 好想睇返香b嘅不協和音
我想睇禾栗係鐵籠入面個個
幾時先會出欅共2019
Birthday live/夏巡既碟 寧願剪完出係隻game到
都唔出碟 究竟做乜鳩
欅營運on9是常識吧

之前就個年欅共差唔多做出上年碟
今年唔知
東蛋剪到好似學生第一份習作咁

但森林果個好d 其他剪到好柒咁 定欅共剪得太好
幾時睇到risa嘅𠝹裙
其實到底死都唔肯出birthday live係咩心態
https://twitter.com/keyakizaka46/status/1265102560743927808?s=21
本日5月26日(火)発売の日刊スポーツ連載「坂道の火曜日」に守屋茜と井上梨名のインタビューが掲載されています📰

ぜひチェックしてみてください📎

#坂チュー
#欅坂46
#守屋茜
#井上梨名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞