2020年春季日劇討論(4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
套戲好唔好睇
諗緊入唔入場
呢排去個個post都有巴打話想睇數碼暴龍 好似啲必睇大作咁
肯定老土到爆的戲
佢重未肯放開自己
成日接來接去都差唔多戲路
準備數碼暴龍+我英一次過睇哂佢
大河同晨間都宣布無貨
下個月停播
重播篤姫

傑尼斯官網發佈聲明,旗下藝人手越祐也在日本宣佈「緊急事態宣言」期間因輕率的個人行為,確定從公益企劃「Smile Up! Project」的76人團體『Twenty★Twenty』中除名,並對所有粉絲及相關人士致上歉意
傑尼斯團體「NEWS」成員手越祐也,日前被爆出在防疫期間召集妹開Party,經過經紀公司確認後,他承認確有此事,因此傑尼斯在今天做出懲處,宣布將他從公益團體「Twenty*Twent」除名,
因為新冠肺炎,日本陷入「緊急事態宣言」模式,手越祐也不甩疫情,被「週刊文春」爆出他在4月底找多名女性喝酒開Party,甚至還大氣要對方拿收據報車資,傑尼斯經過調查確認此事為真,表示當社會大眾都堅守在家防疫原則,但其無腦的舉動造成觀感不佳,決定將他從公益歌曲「Smile」裡面剔除,但還是繼續進行NEWS的活動。
自從龍澤秀明接任副社長後,先是自己力捧的「SnowMan」隊長岩本照被爆料三年前與未成年少女喝酒遭罰暫停活動,這次換手越祐也這次不甩防疫禁令開趴,但相較之下處罰就輕很多,或許是因為其所屬的「NEWS」從成軍至今走的走、跑的跑,目前僅剩下四名成員,若對手越祐也下重手,團體可能得面臨危機,對傑尼斯和粉絲來說都是一大難題。
連呢啲臨時組合都可以少咗啲成員
BTW 粒星好柒 咩組合名嚟
多人運動
手越都出名玩開ga la
佢成日出事 其實都唔算對佢落重手啦
NEWS 四個人有三個人都係慣犯
條仔好柒,重學人食女
又唔靚仔
唔算柒啦
係油膩到有啲嬲打姐
BTW 咩party有得claim車錢
其實播新大河系列(琉球之風,炎立,花之亂)會比較flexible
有冇人記得佢之前同安倍老婆出去賞櫻
咁都唔炒左佢
佢有不死身架
反而TOKIO因為山口達也一個就搞到音樂活動休止都唔知幾時 今次又冇份
NEWS 成日出事都冇嘢
https://www.instagram.com/p/CAL4KSzjoIN/
坂口憲二, 唔知係唔係新相?
TOKIO
唔可以用學人食囡呢個 term 啦,你諗下佢可以屌三上,柏木由紀屌到厭喎,無幾多個人可以做到囉
啱啱無意中見到《愛的剝脫》有電視劇版,
GOOGLE 一下先知原來係溫子園將套電影本來既6小時版本重新剪輯為十集。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞