有冇天龍私服呀..............呀呀呀呀呀

278 回覆
15 Like 2 Dislike
可唔可以自己一個刷撚曬啲副本
我明多人一齊打會好玩啲 但係我鍾意自己一個多啲

有大量單人副本

巴打我有啲擔心你喎

反而想知大家理想中既天龍係點
講返我之前既諗法

我今次就唔打算開閃服 個server維持幾耐由大家決定
我會公佈收入 假設會蝕錢既就會止蝕離場
到大家想玩既時候先開返出黎 絕對唔會拎完一大筆錢就走人

亦唔想大家升太快無野玩
暫定經,心法都係低倍 1-5/5-10
會盡力修復一二三四代神器
所有屬性同官方一樣
研究緊生活任務同跑商

可以掛點但唔好多 想啲人好似正服咁努力刷嘢先有勁裝等等 最主要滿足下啲人可能之前喺正服買唔到咁多時裝嘅要求 希望有啲保障俾唔課嘅人一齊玩 之前某私服個on9gm較咗城俾人開紅 班課金嘅見一個打一個 個gm自己掠夠水就閃人 屌佢老母

其實我自己唔係好鐘意有掛點呢樣野
一班人開幾十個AC係到掛 我寧願大家刷多d boss

咁又係 有掛點啲人就唔入點 咁好快收皮

Boss得幾隻 人就不斷多
到時一幫獨大
新手連一隻boss都冇得刷
流失率更大

支持支持
想慢慢升 d數值唔好加得太誇張
可以整d一人副本 等d新手唔使咩都刷唔到要去無量山打馬騮
Btw 快d開

考慮擺BOT陪下大家
等大家深夜無野做可以去殺下BOT

加速

巴打我有啲擔心你喎

唔使擔心 我心理好正常
係我以前玩天龍 成撚日都搵唔到隊友
所以宜家唔想再靠人

巴打我有啲擔心你喎

唔使擔心 我心理好正常
係我以前玩天龍 成撚日都搵唔到隊友
所以宜家唔想再靠人

到時開個幫 入嚟一齊吹下水 夾到時間嘅咪一齊刷嘢
我真係膠都廢事比
有位巴打由有人開PO開始已經一直針對住我個SER 你估我都唔係想開長久SER咩?
本來我都係跟住依個概念去走 諗住夠錢交ser錢就一直維持住 如果係賺到你盡全部野都要你充錢啦
我已經set到好平衡 就算係冇充錢既都唔會好似豆腐一野比人秒仲要係有得打 重樓都係要自己刷
個ser唯一充錢既著數就係9石 但9石勁幾多先?
我依排忙 冇咁多時間打理 所以個po有批評我都有睇 我忙完就會開始落力搞
果位巴打你玩都冇玩過咁快就判斷我係閃SER
一直話我係閃ser狗 你唔針對住我 你自己去開 我同你公平競爭 我冇所謂
果位巴打你係要去到咁盡 我就成全你 最多公開晒所有教程佢 (換,改版/basic改,加腳本lua,爆率,商店/同步/繁化/登入器/雙主機架設外網/我學過晒既知識)
可以令天龍八部可以變到亂/墨香咁咁多SER 有好好既競爭
我相信好多人都有果個理念 都想比個好好既platform比大家玩 但自己又唔識 如果公開既話大家都可以做GM 唔洗受氣
啊仲有, 果班一直話人係親友既唔該你fb訊息我 我cut埋佢充錢同數值你睇
我真係膠都廢事比
有位巴打由有人開PO開始已經一直針對住我個SER 你估我都唔係想開長久SER咩?
本來我都係跟住依個概念去走 諗住夠錢交ser錢就一直維持住 如果係賺到你盡全部野都要你充錢啦
我已經set到好平衡 就算係冇充錢既都唔會好似豆腐一野比人秒仲要係有得打 重樓都係要自己刷
我依排忙 冇咁多時間打理 所以個po有批評我都有睇 我忙完就會開始落力搞
一直話我係閃ser狗 你唔針對住我 你自己去開 我同你公平競爭 我冇所謂
果位巴打你係要去到咁盡 我就成全你 最多公開晒所有教程佢 (換,改版/basic改,加腳本lua,爆率,商店/同步/繁化/登入器/雙主機架設外網/我學過晒既知識)
我相信好多人都有果個理念 都想比個好好既platform比大家玩 但自己又唔識 如果公開既話大家都可以做GM 唔洗受氣
啊仲有, 果班一直話人係親友既唔該你fb訊息我 我cut埋佢充錢同數值你睇

笑撚死條傻西
btw今個暑假我要獨食呢個市場 比我見到有其他私服咪攬炒我公開技術
我可以令天龍八部可以變到亂/墨香咁咁多SER 有好好既競爭
我真係膠都廢事比

笑撚死條傻西
btw今個暑假我要獨食呢個市場 比我見到有其他私服咪攬炒我公開技術
我可以令天龍八部可以變到亂/墨香咁咁多SER 有好好既競爭

幾時有得玩呀巴打
都已經進入大直路
都已經進入大直路

留名
留名
希望你都可以好似群龍咁捱到幾年貨仔玩吓

呢個都係我既目標
不過都係果句 蝕錢既就未必做到落去
以前群龍好好玩
好想d setting似佢 有得bug寵技

呢個都係我既目標
不過都係果句 蝕錢既就未必做到落去

支持 由細玩到大 完左dse都想過下手癮
我有興趣幫手test
基本setting : 上線15等 最大150等 心法,經驗5倍
基本setting : 上線15等 最大150等 心法,經驗5倍

5倍
歐趴巴打
我想有個請求 如果你真係開ser
可唔可以無限量提供金礦 同 煉玉5級 所有打造圖5級比我
我係正服玩40級比武 全部裝自己一手一腳整 材料自己刷同採
好想完自己心願
以前有時間咁做 家下無時間了
但我希望你唔好改出靚裝機率
我好享受出開23456星 無啦啦出78星果個機率
同埋 40級裝得綠色 同 淺藍色裝 希望盡量保留正服既野
其他野唔重要 40級既野唔好改 反正應該得我會咁玩
整左大半年 出第一個8星介 真係好感動
咁多年都出過幾隻8星

利申: 49級天山 14萬以上血 連地煞強化精華都係自己刷返黎 刷到飛煌石強化加9
歐趴巴打
好想完自己心願
咁多年都出過幾隻8星

利申: 49級天山 14萬以上血 連地煞強化精華都係自己刷返黎 刷到飛煌石強化加9

點解咁多時間
歐趴巴打
好想完自己心願
咁多年都出過幾隻8星

我覺得係因為你刷左咁耐野終於有回報先覺得感動姐
如果我比哂d野你既你同鳩禁有咩分別
留名跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞