有冇天龍私服呀..............呀呀呀呀呀

278 回覆
15 Like 2 Dislike
南ser好撚多人喎 日日都有交打

係唔係仲係戰魂 班撚屌玩晒

南Ser係咪路易嗰個ser?全7星宿
北ser jj留名
我都有玩02個服
十魔時期玩下佢汁
仲好記得兩班人一齊係鏡湖打交好撚爽…好懷念啊

邊個幫

惜緣

龍飛

惜緣比我地屌打

開名

零小X時代 自製

我都係零小x喎…
小弟零小瞬同巫師仔
係咪有得玩???
今日開服?
私服呢?
水已潛
水已潛

要多幾日 telegram有講
等緊開私服
獨步個ser有冇架打 想收隻6,7000蚊玩下 見到有隻6999逍遙
連埋帳一齊放一隻國服5石星宿
有無巴打有興趣

咩ser? 5石好似都要成皮

獨步江湖 平放

星宿好玩咩

打交唔錯

幾錢?

玩左陣國服
啲大陸仔大部分都ON99
玩到好悶...
利申:租AC 都係玩返私服算

大陸仔全部用yy傾計
玩緊fb 雄霸私
獨步個ser有冇架打 想收隻6,7000蚊玩下 見到有隻6999逍遙

交一定有得打 不如一齊玩? 我2000收個ac
我覺得用太多錢黎收ac賣唔返出去好on9

上過去睇 人數都多 不過唔知d幫會關係
Btw 依家岀换到子女都有 癲9左

同埋我想問下你有大陸電話number?
香港邊到可以買得到?

我搵我以前玩其他game 國服入面識既 fd幫我

香港邊到可以買得到?

我唔係好敢用人電話

以前玩九陰真經個ac賣幾萬蚊都係咁做 所以信得過
我玩天山童以前

而家仲有無人玩?

天山童

香港邊到可以買得到?

我唔係好敢用人電話

以前玩九陰真經個ac賣幾萬蚊都係咁做 所以信得過

國服賣ac轉得返hkd?

可以 提現到落支付寶就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞