月經-大家一齊貼貓貓相

422 回覆
146 Like 5 Dislike
混乾濕糧會好啲
兩件六個月虎斑混短

樓主你之前出po問領養果隻狗狗而家點
我已經幫佢搵到個好家庭
which one?

20 歲啦
Two of our stray cats are adult when we took them in. The best two cats we ever have.

好搞笑
好似一個失業廢中
佢嘅眼神好頹廢
which one?

This one
可唔可以分享吓長壽嘅秘訣
樓主捉到貓貓未
依家知道個確實地址係火炭港鐵大樓嗰個維修中心入邊,但問題係為佢嗰個人唔想俾。。 。。。因為佢覺得啲貓得意,想就咁喺入邊放養,已經同佢講左啲貓咁樣會風吹日曬,有機會比狗咬,但佢哋完全唔理會。。。依家都不斷求緊佢,如果唔係工作人員先入得,一早入去捉咗佢哋了。。唉

啲貓得意 所以放係街到放養
我見佢哋都幾得意 不如佢都訓下街
唉........屌
咁都得....

流浪貓 2. 名稱; 的的 8 years old
2013年3月她帶著的兩隻新生貓女來到我們家的後院。
當貓女8周大時,我們收養了她們。
但的的她不想進屋子裡
十月到來,我們正在考慮讓她絕育,但她已經懷孕了。 並多生了2隻貓女。
11月中旬開始下雪, 天氣真的很冷, 的的終於願意走進我們的屋裡
初時,她仍然很野,對自己和小貓也非常保護。
三個月後,我們為的的做絕育手術和收養了她和她的
四隻貓女。她現在非常馴服和可愛。四隻貓女也做絕育手術
但是所有四隻貓女看起來都不像的的

I can only take pictures of two of her kittens. The other two are really camera shy
white and brown one is Lucky charm- eldest daughter

black one is ton Ton - 3rd daughter

長毛貓貓好可愛

餵貓女

餵食貓女

不抽煙
不飲酒
不熬夜
不打針
不打架
不看醫生
天跟隨我媽媽
睡在我媽媽旁邊
好大小姐脾氣
唔中意 我家姐
Long hair cat have hairballs. Lucky charm needs a haircut every year.
半柏 傻仔黎
暹羅? 係邊搵
喵喵喵喵喵⼀⼀⼁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞