自製 beef wellington

212 回覆
68 Like 125 Dislike
it's fucking RAW

有聲

天使娜發唔發現一樣好好笑既野d人一路俾讚既comment, 但d負皮好似失撚左控咁直線上升

負皮是我留下的

我知呀。。仲有好多人

dont騎劫佢

但好好玩

唔爭在係呢度叫埋春

唔想係男亞人既地方玩d咁既野,好噁心

小心個菊花

本癲狗係癲既,一般嘍囉係唔敢埋我身
係囉好撚勁
點解咁多負評

我知呀。。仲有好多人

dont騎劫佢

但好好玩

唔爭在係呢度叫埋春

小心個菊花

南亞人不是一般嘍囉

我知呀。。仲有好多人

dont騎劫佢

但好好玩

唔爭在係呢度叫埋春

小心個菊花

咬9樓主

我知呀。。仲有好多人

dont騎劫佢

但好好玩

唔爭在係呢度叫埋春

小心個菊花

南亞人不是一般嘍囉

咬死佢

我知呀。。仲有好多人

dont騎劫佢

但好好玩

唔爭在係呢度叫埋春

小心個菊花

咬9樓主

其實beef wellington 真係好食?
一直覺得咁樣整塊牛扒好唔吸引

利申:冇食過
其實beef wellington 真係好食?
一直覺得咁樣整塊牛扒好唔吸引

利申:冇食過

其實幾好食 火腿嘅鹹香更加襯托牛柳嘅鮮味
come here come here
touch, it's cold inside!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
touch, it's cold inside!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yes chef
跟GR整法?
跟GR整法?

係 不過唔似樣

Yes chef

do me a favor
get off your jacket and fuck off:-
想食gordon係香港間餐廳既Wellington beef好耐 不過冇人同我食
Btw你買材料既錢可以去佢餐廳食一次

Yes chef

do me a favor
get off your jacket and fuck off:-

Yes chef
想食gordon係香港間餐廳既Wellington beef好耐 不過冇人同我食
Btw你買材料既錢可以去佢餐廳食一次

去佢到要成千銀
I CAN HEAR THE COW MOOING!!!!!!!!!!!
I CAN HEAR THE COW MOOING!!!!!!!!!!!

tweet 比gr 睇啦快啲
tweet 比gr 睇啦快啲

冇twitter
有冇巴絲幫po
係唔係用牛柳來做?

點解個post咁撚多負皮?
粉紅色 五成半熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞