每日期指分析

823 回覆
67 Like 3 Dislike
琴日出陰燭 但夜期表現又好過前日
自己睇真係估唔到會跌五百點 走左put so sad
樓豬出黎解釋下都好既我估之前樓主搵vin巴都係想group埋你 一齊炒,怕你誤會
支持樓豬
點解你覺得收費學嘢有問題
唔係責怪, 係帶有善意咁問
驚vin巴誤會
如果係正經教嘢當然冇問題喇,但以前見過好多水人谷,比過皮嘢上堂無嘢學到嘅又有,每月比錢入谷跟炒即市嘅都有(最危險呢隻),有啲做晒苦主仲喺FB搞咗個踢爆page,依家仲喺度,不過已經變咗做手足page

伸利:冇做過水魚
Vin巴有冇咩 建議俾我呢個新手😂 上網學完好多指標 一去到即市 好似唔岩用
跟住領先指標同埋..刀仔既位,有時都會輸(玩好細,仲研究緊)
每日都有睇
每日都跟足指示做 係有錢贏
原來呢幾日唔出下半part係想收錢

係咪tg比錢
有興趣
有出下半part啊,只係遲出
當初好似係想平衡翻比左錢既人既心理
聽日好似會同步出全套
我都覺得vin巴你好勁
都係希望大家唔好有誤解
上網搵到呢個,好似話當年都幾經典,期權KOL,同時喺經濟、信報、NOW寫專欄,苦主們話好似昆咗過千萬學費同入谷費,再累街坊輸多幾千萬,唔知真唔真

好誇張玩期要輸咁多都真係幾難10萬蚊 大期一張要輸2千點先輸到咁多
不過樓主止蝕多數set入市位+20點,我覺得又好難輸到上10萬
只係分享以往啲老千嘅戰績,等新手們認識同留意一下,不過睇大家嘅回應就知樓豬唔係呢啲人

如有誤會,請見諒
可以咁講,另外最大問題係嗰兩連陰出現喺保力加頂(其他位冇咁大問題),而第三枝短陽燭破唔到頂應該大勢已去,就算唔買跌都唔會買升
今日公司臨時有野做,超簡單講2句,美股隊穿曬位,失守埋20天線,今日偏淡,恆
指唔可以穿24115(重要),如果唔係會見24013,30MA,50MA,23731重要,,23482(重要),一級級落,今日收市如果要升返一定要企上24115上面,如果唔係黎緊就會趺得好深,或者今日收市要23731上面,咁先可以叫做止跌住先,如果唔係,準備大長沽。
**追PUT 等穿位見追入場,用阻力位黎入場。
買CALL危險,我地順勢去做,唔賺危險錢
支持位: 24013,30MA,50MA,23731(重要), 23481(重要),23089
牛熊功略(一定只會買PUT,趺市永遠唔會有人知會趺幾深,我只係知道23731,23481,23301呢幾位個位阻力好大)

今日分析只有咁多
支持
支持
恆指升返上24115上面
止左跌
但未知方向

係咪可以咁理解?
作為新手都好驚入咗老千谷,不過樓豬真係有心分享同教新手,開收費谷都只係想過濾一班9trade 賭仔,等真係有心學嘢嘅巴絲一齊討論,希望大家唔好誤解樓豬浪費佢一番心機
掂返24115
掂返24115
開到咁低好難做
24115算係今日既好淡分界線
支持share埋下半part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞