鬆身厚tee

144 回覆
0 Like 8 Dislike
美版carhartt 平靚正
買左,好長要改
巨人size
好想摸下united athle 現貨,好多youtube 話好
raider 傻系先會去買 食水勁撚深 自家品牌出個啲 啲料差到仆街又易起粒重點係縮水縮得好撚勁 線頭線尾又飛撚晒出來 又要賣得貴 價錢拍得住有牌子個啲

大家要買就去淘寶揾啲台灣嘅seller 有好多間都有美國牌子

日本牌子就自己去官網買 然後集運

最撚好笑係間野賣goodwear pocket tee 450蚊一件
我去日本官網睇140蚊唔洗一件 仲要買一送一
間野食水幾深就自己諗

大家懶嘅就比錢人賺 唔懶嘅就自己買啦 慳好多咖
ua一般 proclub goodwear會好啲
有咩唔明可以問我 利申 多年淨色tee用家
我有兩件5.6oz淨色同兩件藍染t
(本身想買再重磅但無我想要嘅色
唔太厚唔太薄,感覺正常普通
學到野
著過厚到仆街熱撚死你
點買抵呀,thx
訂左件唔岩著,150放(中碼藍色)
5.6 都唔厚過普通tee 咩?

藍染好似ok 睇相。但佢個網,唔想shipping 又要office hr 去,返工點會去到
係 身型唔靚 著乜都唔好睇 好慘
新貨先169, 你呢個價賣2手
咪講咗囉 追下post啦

proclub料同cutting最好 好挺身 但比較厚
我自己就寧願厚 唔係著到成件底衫咁
全新嫁,一上手太大件
carhartt 前排美國官網特價100蚊唔洗一件
多留意下啲外國網啦
ig shop賣緊199一件啊
我覺得普通厚度,厚唔過平時啲T
藍染色係唔錯,我都係去旅行咁啱見到先入手
size 點,如果unqlo m

買返m is ok?
唔得 要s or xs
ua 日本仔野都咁大件
係咪唔寄香港?
wip 係咪唔同美版size?
呢個牌子係咪都係偏大?
唔寄香港 買多幾件集運啦 ig咪一樣要訂

我冇留意不過佢有size chart
我frd 180高 著m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞