海奧華預言

113 回覆
20 Like 14 Dislike
個人都死左, 點講都得
好好睇 我就係信所以先睇呢本書
我信, 之後再睇輪迴做地球人既火星男孩,火星男孩講既野我都信,但唔知要點先升華到個人, 殺左昆虫都可能升華唔到。
再到冥想,開埋松果體。
了解前世
本身都想睇,但睇完呢兩條片就唔想睇
https://youtu.be/hIeqWD4jfog
https://youtu.be/nkLt-ghDxE4
我反而覺得呢條片氣氛好差
留言充滿各種嘲笑,不信任
因為條友係重度基督徒嚟
所有同聖經有出入嘅書就係「魔鬼聖經」
條友D片次次都係講小小就當觀眾明白曬 之後就跑去下一個topic
係咪類似newage?
大家互抄topic
我發現youtube view 都係咁傾向
一個hit topic 就算100個人講都多view
死咗要回歸大聖靈

好似eva咁全人類變橙汁

人類補完計劃
呢個作者9up
好明顯係9up啦,要食藥丸防止病毒傳染 班9次元外星人可以降頻物質化肉身,點解唔好可以升頻放棄肉身咁咪可以唔怕病毒傳染?

隻UFO可以幾倍光速飛行,我就同佢可以廿倍光速,昴宿星團距離地球444光年,飛去要廿年,返黎又廿年,wtf
用地球知識去分析外星文明
暫時睇咗 10 章節
覺得個作者勁字貧 摸吓佢就成日幸福地
令我諗起同習種握手個澳門死基仔
同埋睇咗 10 章, 講到個星球幾好幾正,
但就冇提及過點樣痾屎痾尿
人地連食物都可以唔使食 仲使乜排泄
有啦 點會冇食 食唔知乜叉甘筍呀嘛
總之我睇咗 10 章, 個作者都冇講到佢係個嗰星球點樣痾屎痾尿,
呢個真係大 bug
同埋個作者對景色既描述好千偏一律 有可能係因為唔知點形容.....但我都係覺得個作者好撚字貧
唔係啊 佢本書有講 食物唔係必須 係吸收字宙入面既「能量」 佢地進食係因為果個作者係地球人 唔食野唔得
係咩 可能我睇得太唔專心
我覺得睇佢對地球既解謎同進化係好睇既,
不過...疑幻疑真咁囉, 有一段話佢同另一個星球既人會臉,
點知個條友係回程返去佢既星球時, 居然太空船爆炸而死咗
心諗 唔係好勁架咩, 竟然......

另外, 佢地個種舞空術裝置, 帶係手, 然後有個裝置可以改變佢地既磁場,
令到佢地可以脫離地心引力而飛起, 我反而覺得係真係可行,
細細個睇 Tesla 既時候都有提及到 Tesla 有研究反重力裝置,
而且有提及好容易就做到, 只係當時未研究成功.....
因為可以互相boost view 然後算法上會認為依個topic hit 增加推薦 然後就所有人片再boost一次view
回程個條友係一級星球的人點會勁 我發覺你好多內容都冇專心睇到
我假定咗佢地係好勁, 唔會有呢種意外發生
睇翻蘇美王表,姆大陸資料,有冇可能以前嘅年唔同而家?

姆大陸地球上記錄嘅年日比海奧華記錄小得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞