[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
同埋好多機都唔記得叫咩名,可能我新手到時睇到你地講完美 自我起碼知你講緊邊部先睇黎我都要用civilian
你冇睇開高達?
呢隻game啲機已經算熱門
有睇開既,係壞人個邊啲機唔熟遮,再加埋你班友啲花名簡稱就
Razer Panthera Arcade Stick for PS4 US109.99 全新美馬有返貨,想買就要快手

https://www.amazon.com/gp/product/B07XW1HPSS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
我地邊有花名
日本一部機有幾個稱號
其實呢個幾抵
我幾年前買都要1500
除咗重少少都冇咩好挑剔
鯖果d咪唔明
我都係睇得多日本仔先知係獄天
不過我都perfer日文名,原汁原味啲
德爾塔普拉斯好撚肉酸
鯖咪拎獄天頭兩個音
呢個比較易
升 全裸 乳咪仲難知係咩機
我重諗咩機黎 係咪delta plus
係呀
正式既機名有啲水蛇春咁長,拎頭幾隻五十音變做漢字方便大家睇
同朋友傾開高達,最鐘意「三高」呢個花名
習高達
識delta plus唔識德爾塔普拉斯
已經跟唔到機名都要出教學
其實全部都係取羅馬拼音同音字
其實到時玩中文版 都會半無視中文譯名架啦
就算唔識既機 都係先認作品 再認機樣
西
係無3.5mm speaker 位
speaker都係新嗰代先有
其實用轉接usb駁返落部機到咪算
應該都係跟Gundam versus 咁港PSN 賣中文字版

日PSN 賣日文字版, 只不過唔想見到高達名變曬中文名咁
正路都係咁 兩個store 賣返自己既版本
呢隻Qanba EVO Drone 係日本樂天賣 JP14056

都係全三和干同掣

https://item.rakuten.co.jp/attasa/n2-ps4-01c/
早排Razer官網特價時買左佢新個代evo
雖然話自家制 得joystick係三和 但係平成一半 800幾蚊 我覺得幾抵 話晒潮牌雷蛇 而且唔係hardcore player 夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞