[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
D人話咩公測
有得玩唔理佢叫乜
官方Twiiter乜都唔講hea到
訂左先有得玩
要訂要用咩版psn
決定咗買dl 版但唔知日版定港版好
其實零件都係cheap 野黎,
散件 制同joystick 零售價都係 2xxyen 同 2500yen 左右。
要diy 你可以買個ps3 街機制 diy 套件整都可以做到400 蚊 (joystick 同 4 粒三和制, 其他用老翻三和制)
是但啦
最尾睇你psn地區係咩姐
訂咗碟嘅話去到7月都冇得玩beta test
訂數位港版唔知6月得玩公測?
But而家都未有得預購
同問,
之前有ching 好似話,你down果刻已經決定你咩版咩語言?
應該唔係咁

港PSN就download中文版
日PSN就download日文版

實體日文: 日, 平過電子版少少, 但冇得online test, DLC準時, 要用點卡買
電子日文: 日, 貴過實體版少少, 但有得online test, DLC準時, 要用點卡買

實體中文: 中, 平過電子版少少, 唔知有冇得online test, DLC有機會遲, 可信用卡買
電子中文: 中, 貴過實體版少少, 唔知有冇得online test, DLC有機會遲, 可信用卡買
碟版點樣用點數咭買
港PSN download中文版
日PSN download日文版

實體日文: 日, 平過電子版少少, 冇得online test, DLC準時, DLC要用點卡買
電子日文: 日, 貴過實體版少少, 有得online test, DLC準時, game&DLC要用點卡買

實體中文: 中, 平過電子版少少, 實體應該冇online test, DLC有機會遲, game&DLC可信用卡買
電子中文: 中, 貴過實體版少少, 唔知有冇得online test, DLC有機會遲, game&DLC可信用卡買

豪華版應該一樣
個online體驗會仲未公佈參加條件,睇定啲先
分分鐘全世界都有得玩

不過買DL版就一定有得參加
快啲俾人買啦
寫到明預約特典
我補充少少啦
遊戲 psn版同dlc可以兩人share
dlc而家基本上港日同步上架
如果想係日本psn買野除咗買日本psn點數外亦都可以申請jcb信用卡
姐係港版game只要轉去日psn同部機改日文 就同日版無分別?
其實日psn都可以用信用卡買
開個日paypal認證埋就得
好似bam左海外jcb?
我平時都係經paypal認證左張jcb先買到野
https://www.ptt.cc/bbs/PlayStation/M.1462509857.A.033.html

sor9
呢個方法都係要用jcb
不過啱啱search過好似有人話呢個方法都bam埋
直接轉日本psn咪得
無架啦 繼續睇G自我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞