[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
打錯 應該係死光頭
你100mb插線應該無問題
如果連wifi應該實lag
想問埋,入架仔房,就算我1000Mbps,lan,佢地係咪都見到我黃線/綠線?

Mbon network test成日畀人踢,我又唔係太廢,又有manner
ps4個wifi勁過快過ps3 有藍線都唔奇
但係wifi有delay問題就應該都會有
mbps
ps4個test連線速度有寫
信和熱線 2000fun g point
始終唔同區 點都會有delay 所以連日本有機會綠同藍之間跳黎跳去
所以成日自動退室
我nat1 4xx 3xx上下載都係咁
咁又係 用vpn快極都60-70ping
自動退室係咪因為房主途中先set有連線限制
有人話wifi 都順架,你唔好質疑人
插過一次lan線之後就會感受到另一個世界

連上網打MBON要插LAN線啊屌你老母死WIFI狗
唔好誤會我唔係屌緊你 係屌緊所有死WIFI狗
玩apex睇東京ser嘅network latency最少都50ping
已經係插線網上爬1000mb
認真 ping 數同mb 數好似冇關係?(如果屋企冇人down 緊片既話)
好似話pccw 國際ping 數好過 hkbn?
我hkbn用lan 線都成日50 ping
會唔會出mbon專用制
出去買個三和咪得
如果用lan線挿router 但都照斷
Router 會唔會關事?
一係網速問題 一係有人走場
pccw冇加嗰個咩打機神線plan廢到仆街
加左好過hkbn係正常 因為你條款寫明某d game高過幾多ping係可以打去投訴
雖然你打去都冇乜用架喇 不過用落係真係好過冇嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞