[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔清楚, 窮撚用開平野
我都係779嗰陣買
呢個價買到pro被pcb+三和杆真係超值
佢隻button應該係用d機械鍵盤switch改出黎 手感都還好
如果真係唔習慣換8粒三和制都係+120
899買到pro級pcb+三和杆+制
邊個仲會走去買nacon為左嗰個可以揭起嘅功能
又唔係機鋪公廁制 錫住用一年有幾可會換制
除非係德國瘋小孩打輸會拍制
呢隻聽人講垃圾
垃圾係因為佢唔係用三和制 佢塊pcb反應速度好似係唔差
早排7xx 買左,唔差

好過hori

重點係,7百幾係非常高質,而且平, 假如唔岩,你咪學其他人比2k 買nacon
我都係779嗰陣買
呢個價買到pro級pcb+三和杆真係超值
佢隻button應該係用d機械鍵盤switch改出黎 手感都還好
如果真係唔習慣換8粒三和制都係+120
899買到pro級pcb+三和杆+制
邊個仲會走去買nacon為左嗰個可以揭起嘅功能
又唔係機鋪公廁制 錫住用一年有幾可會換制
除非係德國瘋小孩打輸會拍制
完全未玩過想問
冇打開用返手制打其實係咪冇所謂
用手制玩到1個月想繼續玩落去先決定買唔買大制啦
老老實實真係玩左排先諗買唔買大制,比班老手輪姦完仲有心玩就應該可以入大制
平平地買個大制玩試下lo
樓上果個 razer panthera 幾抵, 110usd
驚自己玩唔掂
如果買完制唔玩好蝕
召UU加速器打日本房
等開返機舖自己落去試幾舖咪得
唔使急住買
用大掣唔代表會掂d,未玩過就用手掣試下先啦
用手掣唔緊要,新手用大掣咪一樣廢
最緊要係手掣要識改掣,唔好用原廠setting
其實想體驗街機制
遲d機鋪開返去打街機啦
mini真係唔好試 細到連托住手掌嘅空間都冇
SOR引錯
係唔係美森買?? 二手?
我見歷史呢排最低都係149
razer官網
個promo完左啦
bandai一早講明onilne係行p2p
有個lag全世界都lag
EVO作為清水杆FANS
換左會合唔實,我要暴力剪爆D膠換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞