[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
打gvs都大慨黎句野既真正意思
打gvs都大慨體驗過黎句野既真正意思
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=173&snA=12513
我跟巴哈個post睇,最後買左台仔隻kdit
千幾蚊用brook隻低延遲板仲有全金屬框體
之前有自己搵料砌過都差唔多呢個價錢
用左兩個月暫時冇乜問題

另外可能臨近換代美亞呢排週不時會有大制殺價
早排燈廠隻PANTHERA EVO先110US仲包郵到香港
有興趣買嘅可以留意下

啲掣既排位有兩款
打高達既話買呢款山字型掣可能會撳得順手啲
呢隻聽人講垃圾

幾日前美國Amazon 賣Razer Panthera US109.99, 但要用集運到香港有興趣買嘅可以留意下
垃圾係因為佢唔係用三和制 佢塊pcb反應速度好似係唔差
市面上好似得hori係會出noir版面制
想問下知唔知邊到仲有hori大制買?
黃金
唔怕伏可以去carousell買
Ok thx

唔知bamdie會唔會出mbon版
https://inputlag.science/controller/results
正, 2.7ms.
利申用緊10ms
evo版同舊版pcb好似係一樣
但唔知佢加左audio功能會唔會差左
但呢款唔換制嘅話佢原本隻制唔好撳
下 呢隻係三和黎wo
10ms 同1ms 其實差幾多?
呢隻唔係pro n咩 pro n係用hori自家制架喎
我反而諗緊買唔買連模型嗰個版本,幾鍾意隻Extreme
bandai聲稱係用返街機個隻
我都prefer唔好加audio, audio 我平時都用開usb dac黎做
其實都係 ufb一直都冇加audio落去
但我諗panthera同panthera evo分別應該唔大嘅
利申買左evo
咁可能得呢隻特別版先有
我見佢官網龍珠fighter z特別版都係用hori自家制
我諗呢隻應該絕左版
早排7xx 買左,唔差

好過hori

重點係,7百幾係非常高質,而且平, 假如唔岩,你咪學其他人比2k 買nacon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞