[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (4) 7月30日發售

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
段野係無印時期既野
埋身嗰陣小心啲
叫gaga點拆
等無彈或者搵野射爆佢
計我話駛乜理Manner 唔暴言咪算好
一開波沖去死唔駛理人感受
格機的話逼到reborn 無彈再入格
屈起身的話睇點屈決定飛上天定高速走
https://youtu.be/yHjlmfiOwbA?t=664
巴力AB可以直接撞爛d gaga
果然巴力先係最強既機動戰士
有冇咩街機制好推薦。。問過好多鋪都話蝗蟲國運唔多落黎
打down人就企定定跳佢舞
完全冇諗過逼到人冇彈呢樣野,好難估
ab有霸體
求由買個可以換制既街機制換三和仲好
我見到二手hori制都幾平 以前用開幾順手
呢啲要逼到對面分開1v1先做到
同埋就算冇彈人哋都可以後特格再格/後格捉你
叫幾聲「reborns gundam、reborns cannon 」已經飛到老撚咁遠
https://www.nicovideo.jp/watch/1501287975
10分鐘開始 vs reborn
(全國class , 只供參考用 , spotland 準決勝-決勝 10連wins Epyon)
其實所有既三禾制要係邊度買?易唔易diy架,唔係既我要出去搵人幫我改?
二手好難估計用到點
我都係用番PS3留落來個三禾拳霸再屌個轉插
有諗過買多隻PS4
但我PS3果隻掉左佢又唔捨得 擺2隻大制係屋企 俾老母屌死都似
除非主板壞, 唔係既話制壞咗都可以去日本三和網訂番粒制番黎。
兩隻得啦而家等叫frd上黎打
日本網買到,
Joystick 2600yen , 制 300yen.
蚊插頭再插番就得
介唔介意俾個日本網我睇睇我搵過搵唔到。另外問過restart workshop訂制三禾街機joystick都要千四都好貴下。。
洗撚咁貴咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞