法官讚揚斬人被告表現出高尚情操

938 回覆
136 Like 3120 Dislike
記住呢d官
無集體/包攬訴訟就係咁唔撚公平
我屌你老母
法官黎架喎
斬人有高尚情操?
国卫健
我唔係反對課金比蘋果 但你覺得起呢個post勸人課金無問題?
比錢蘋果佢就會買起個法官?
訂左成年完全無撚用 拉撚左幾多人 死撚左幾多人 到最尾得個血債票償
呢個post又係咁 法治完全崩潰 法律已經默許斬人
哦唔緊要既大家課金比蘋果啦
強姦完人自首 算唔算高尚情操
重要係斬一個手無寸鐵嘅女人,推上國際究竟下喇
好cls
有人話冇事佢先自首咋
唔係佢後悔
最L不知所謂係講機場! 事主被問:點解係機場打人? 事主答:冇打人(仲未計事主嘅意思可能係佢自己冇打人)。
而事實機場當日有人被打。
咁L樣就抵比人斬? 我屌你老母呢的乜L野法官?
外國人真係要知依家香港法治已死,要翻譯呢啲新聞,對照黃藍兩邊嘅刑罰,等佢哋自己睇清楚,唔好再天真嬌以為無事
特別係今日仲有審果個美國銀行家,絕對係文宣機會
官? 中立?專業? 收啦
係咪想燒多次毒?
講真 班狗官咁撚樣我地都無人殺晒佢地全家
咪繼續咁判
佢係咪on撚鳩
法治? 存在過咩
條友不嬲on9
無證法官 郭 偉 健 玩殘入境處
https://lih.kg/685337
‪我住個頭,簡直歷歷在目,佢斬完人後逃去,跟住一大班街坊收到消息四出找尋,開車、揸電單車、單車、徒步最多,好像忘記它本來帶兩把刀,斬人時跌左一把刀,仲有另一把刀可能在身,最後差不多零晨4時在它住所附近後樓梯找到染血嘅衫先鎖定到佢。‬
‪唔好問我差佬去左邊,大家以為剩係得721 係無警時分?‬

1)帶兩把刀係有計畫行動真有情操
2)斬完人走佬真有情操
3)完事後將染血的衫拋左去想毁滅證據真有情操
個樣真係好撚閪 唔好比我見撚到佢
無證法官 郭 偉 健 玩殘入境處
https://lih.kg/685337
曲直難以分辨 橫掂都要擦鞋講到咁曲線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞