中大討論區第九回之Final季節fighting!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有d想改返以前個user name
一放假想瘋狂睇英國史
一放假想瘋狂睇英國史

咁學術

法國唔識Alfred the great個啲
又到寫paper 既時間

經過三年黎既訓練 小妹愈黎愈deadline fight
又到寫paper 既時間

經過三年黎既訓練 小妹愈黎愈deadline fight

😀
又哂左一日
有咩開心過星期二1840考試星期三0900又有final

有fd試過頭兩日考4科

早d 考完,幾好啊

有fd試過頭兩日考4科

我女女 好似係兩日考四科

有圖有真相
thesis遲交一日扣3%有得諗

Post deadline 喇

Post deadline 喇

原來2%
18號交
而加先寫完abstract introduction
個日仲要有個final

早d 考完,幾好啊

但係有科5月11既UGEB..

早d 考完,幾好啊

但係有科5月11既UGEB..

去完個旅行返嚟先考都仲得啦

就係再loop一次
各位手足一齊復活
https://youtu.be/4xWPZg7IfME

有fd試過頭兩日考4科

女女 好似係兩日考四科

有女

有fd試過頭兩日考4科

女女 好似係兩日考四科

有女

聽講你都有
@數字
我想問你啲關於鋼筆嘅嘢
新手表示想買支筆嚟畫畫同寫字,應該點入手好
me乜都唔識 有冇啲筆係柔軟度好高,可以用嚟畫人架呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞