黃之鋒 : 向「越南人」道歉

263 回覆
1675 Like 14 Dislike
佢對唔住,都係對唔住解釋得唔夠清楚
係五毛搞搞震
https://www.youtube.com/watch?v=U8iJY56RBEo
https://www.youtube.com/watch?v=0uPpaiDL_6Q
其實好多越南人作左唔少歌支持香港反送中運動
騙人的吧
Push
傻的嗎 為自己傷害越南人既感情負責既道歉就咁帶一句算數 誠意?
然後講自己唔係越南人
做乜鳩? 越南人好失禮? 比著玻璃心少少既大陸甚至台灣PTT已經吊起黎屌到化啦OK
之後仲要乜春野合作抗共 屌啦 心水清少少都知你班港汕比人捉去集中營咁款仲咁撚大支野
即係呢段文既意思就係"SORRY囉 其實我又唔係越南人黎 大家日後得閒抗中"

呢篇野係道歉 重點係安撫越南人情緒呀明唔撚明
你係唔係越南人關人撚事呀 你要唔要抗共關人撚事呀
我係越南人睇到篇野一定更加扯火

屌你班野啦 國民外交次次搞到成劈屎咁 上撚次又係台灣人面前發爛咋屌鳩人 唔係有好心台灣人幫你兜 加上呢半年慘過真情咁款
而家日日係PTT比人追殺緊啦
而家又撚係 越乜野南猴子呀 好撚風趣呀?
同你班野講唔好對蔡英文咁上頭人地有自己目的又追撚住黎屌
今撚次ON99整篇鳩屎野出黎道個歉都唔撚識道
真係a part of china 水平同班低智小粉紅差唔多
仲要講乜鳩GPHONE冇上限冇搞大件事做得好
我真係屌你老母
台灣人定越南人都係見你而家折墮成咁
可憐下你班野唔做口孽咋
真係當正自己張儀蘇秦咁叻叻豬?
巴打講得好
連登仔仲要連道歉都唔想

唔好話外交,呢D基本公關
普通人唔識,大學生唔識,連走政治嘅都唔識
咁嘅人才獨立死得啦
人地美國高官都見埋
你仲係電話後面打字笑9人
你話你笑唔笑大人個口
唔知正苦班傻西有無後悔屈鳩佢坐監搞到佢無限進化
如果當年唔搞佢,由得佢去選議員從政,而家都可能只係一條普通政棍
人地林鄭全世界高官大使都見埋
你仲係電話後面打字笑9人
你話你笑唔笑大人個口
撥火嗰班好多係咩人大家心照啦
gphone坐完監真係狀態大勇
支那黃之鋒
做得好,抵讚
你咪撚On9啦
柒婆過街老鼠你都好提
佢就嚟美國境都唔撚俾入㗎啦
你條五毛狗快撚啲join你啲支那frd去笑泰國仔啦
輸撚緊呀你地
大家識做啦
越南仔爭住去支那放火啦

道過歉就可以啦
之鋒變左越南過街老鼠
柒婆變左美帝過街老鼠
打個和啦SUPER
其實佢真係要好小心講嘢
越南猴子咁有歧視性嘅野,作為政治家一定唔可以亂講
佢作為國際線打手就要預咗自己無論用咩語言都好,都會俾人challenge...
當然佢先23歲,有錯好正常
我覺得比起林鄭,gphone更加需要一個公關團隊幫佢mon post...
唔覺有問題
Push 感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞