下?音樂抗爭?

7 回覆
4 Like 0 Dislike
係呀,就係咁癡線。

係咁的,上年同今年出現左唔少歌都係有關成個抗爭運動。
而我地一班廿個友仔為左記錄呢D音樂,做緊三本的音樂抗爭誌,而家放左響Kickstarter度畀人preorder眾籌。
老老實實,花大半年時間,仲要花多至少一年時間搞呢單野又冇錢又辛苦,為乜,未係為左
想為自己個心過好D囉。
我地呢班文藝廢柴唔企出最前之餘,更有唔少人已經不在香港。每日個心都極慚愧。作為樂迷,可以做的,就係做幾本靚靚仔仔的音樂誌,等全世界更多人知道香港的環境,同埋可以從呢D歌認識場運動。

連登仔,我地都有提你地的音樂創作。

所以,講到1919咁鬼長氣,唔該你幫手宣傳下推下post啦。

https://www.kickstarter.com/projects/846553230/f-for-hong-kong-protest-music-zine-f-for

有錢就科水支持下!

麻煩哂
P牌推唔到你推
我自己都係p牌,我明白你的無奈。有心就好了!
Push
最容易令回憶留存喺生活中 就係用文化
係,用文字思想來抗爭係重要一環。
人呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞