入嚟救人啊:黃到金大J怒屌夾公仔鋪暴利無良 想要抗疫基金on9白癡後 被威脅要令佢收檔

590 回覆
366 Like 26 Dislike
事源:

被大J公審事主反擊:

推到大J公開電話號碼
還大J一個清白

大J咁講法
係唔係有荃灣黑社會用牛肉刀嚇佢?
佢自己都識講啦 唔係黃就大哂嘅

iGet老板娘繼續要求大J對質
其實大J係唔係比人威脅緊
所以比人踩到上心口都唔敢公開電話號碼
啦 光頭J
呢鑊我就撐你啦
好彩
留言都有班正義人士講返啲公道說話

大J 我地支持你!!
我路過
見到嘅係大J話唔應該俾夾公仔店拎基金
跟住IGET果邊就係whatsapp到唔妥大J屌佢地想拎基金
IGET就踩下大J咁啦
咁大J就cap返whatsapp對話出黎

跟住就開始到IGET係fb到話大J單單打打
但係我就見到fb應該係公開嘅 同埋有叫IGET出黎講
咁我唔明點解叫單打啦
然後IGET就用唔公開電話呢個point黎反屌大J

所以係咪IGET話果個group唔關佢事
set名叫iget唔代表係佢咁解?
想大J公開iget個電話黎證明?
有班騙徒開公司出黎呃人,呢期呃唔到人就想拎資助,俾人踢爆佢地呃人,仲可以惡過講出真相既人
唔好以為真係黃營就大撚晒先得架,係兒登班傻仔冇獨立思考先無限包容黃色經濟圈入面既害群之馬
撐大J 講良心說話
屌你老母夾公仔店賤種死撚開啦
戰況如何
屎來母同佢D同行大部份有夾租公仔機
連死左個石頭哥都有份
大J咁搞法全黃收得皮
今鋪我就撐大J
堆夾公仔舖 同藥房金舖一樣 都係垃圾產業 要執就快
大J踩到人條水喉所以比人煩
沙盤:show 左number Iget 就話 '呢個唔係我地電話'/'你show 我地個人資料要告你'
有班騙徒開公司出黎呃人,呢期呃唔到人就想拎資助,俾人踢爆佢地呃人,仲可以惡過講出真相既人
唔好以為真係黃營就大撚晒先得架,係兒登班傻仔冇獨立思考先無限包容黃色經濟圈入面既害群之馬

你仆街啦 講真話
唔係屌政府拍片拍得on9兼貴咩?
夾公仔都要資助我屌你啦
條隊咁撚長, 有撚排都未到你啦!痴媽根!
大部份拎果一萬幾千出黎租部機,
放埋d垃圾淘寶野入去俾人夾, 仲開到咁難玩.
無道德, 又要輸唔起果少少.
真係老馮俾你賺既咩, 痴撚線
仲要有人拍片話心甘命抵比人呃
話我地大J唔識野
https://www.youtube.com/watch?v=00jZkUQNPUg
係玩既人ON9
有錢賺 自然會RUN到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞