「突發」屠龍小隊最新聲明

690 回覆
3834 Like 41 Dislike
屠龍小隊之聲明

就顧家豪先生用本隊名義籌錢之事宜,我隊深明發聲明會俾人知我地尚存,但總好過比人食人血巨無霸。我隊寧願現身出聲明,都不甘被撚樣騙子得逞。
我隊成員並無需要你呢啲傻閪去幫,麻煩你條撚樣停止鳩吹,你仲要唔撚係第一次。
私底下屌你你當冇到,今次公開亦係最後警告
你「好自為之」

最後,我隊想寄語香港人:
屠龍係一個「心態」、一個「想法」、一個「追求」
唔需要神化我地
只要有信念,大家都可以係屠龍。

但唔好扮我地去招搖撞騙,咁樣係唔會得逞。

疫情下希望大家身體健康
屠龍TT

重申:
我隊只接受了 Stand News 立場新聞 ,香港蘋果日報及 PPPN international訪問,並沒其他媒體。而我隊亦有表示只會用四個渠道去發佈文章及訪問:

1.立場新聞
2.蘋果
3.PPPN
4.老豆搵仔

至於由其他媒體或專頁所發佈之所謂專訪或文章,一律與我隊無關,謹此聲明。
Source 老豆
push
最緊要人無事
Pish
push,但風頭火勢,條友都唔知係咪狗扮嘅,就係想引你地現身,自己小心
感謝屠龍小隊🙏🏻be safe💨be water🌊
Blocked
你老味 出嚟隻抽
我操咗成個禮拜腹肌 打殘你
Be safe
小心 好多狗想做低你地
你地係香港人既希望
block左條友十世
你條閪佬都未死啦,點計都係你先
5毛blocked
狗仔
你全家死晒佢地都未死
大家都做到屠龍做嘅嘢先係對佢哋最好嘅保護
只靠一個小隊係無可能有希望
重點是香港大眾的心態要再進一步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞