(Admin肯做嘢未呢)建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人(4)

1001 回覆
245 Like 6 Dislike
frizzle/離地中產夠係全連登都識既知名藍屍啦,有冇見過有人開po話bam佢
其他bam呢個bam個個既po點解冇人推,用下你個死人腦諗下點解啦
明白既 所以想admin ban左佢
俾佢花多啲時間康復
你無撚扯其他人落水 依家我淨係針你
你唔係玩膠 係專登引戰off人地topic
仲有 你諗既不是事實 唔好扮有腦 唔該
照佢咁講 twitter fb ig係唔係要取消report功能同炒晒班review team

淨係做5毛,破壞討論,已經夠ban呢兩條沃门支狗5毛
不嬲都有㗎啦
對負害群之馬無問題架 你號唔號召到人呀?
你都可以叫人公投ban我個ban你㗎
唔知你啲乜智慧咁把炮 淨係睇到你四周辣火頭拎attention 好多人睇唔過眼
仲撚衰 五毛都叫有幾個錢賺下 你地仲下賤過五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞