半行動po 抗疫不忘抗爭!有好多野大家仲可以做!

1001 回覆
162 Like 5 Dislike
其實大家唔需要每個月都有特定幾日去搞活動悼念!(流水式悼念可以,不過唔好有行動)
真。香港人係永永遠遠都唔會忘記過去大半年香港發生過既野!

唔一定要每次都有手足被咬先會令大家唔忘記我地仲抗爭緊!
記住,要醒既一早已經醒左!
我地係叫唔醒一啲唔願起身既人!

依家疫情的而且確影響左好多人唔敢出嚟抗爭幫手
依個因素會令每次行動既手足人數大大減少,造成唔夠人既情況!
如果我地唔夠人,班狗每次都大圍捕,每次都咬幾十個到過百手足係好唔掋!

我覺得我地依加要focus既係文宣同埋增加戰鬥力(個人) & 增強我方戰力(大圍e.g. 草番人數加唔同方面既知識智慧)

文宣工作係唔可以停亦都唔會停!
依家文宣既作用部分係屌醒淺藍同港豬,但係同時亦要提醒鼓勵我地既手足!抗疫不忘抗爭!至於點鼓勵點提醒就一定要理性同正面地去表達你哋既內心想法!
香港人係受軟唔受硬!自問下自己係咪?

你地可能會屌我,又叫手足唔好撚出黎
削弱我地行動既戰力。
講真!依家天時地理人和都唔係企係我地依邊既時候,點解我地仲要為啖氣?係咪真係要每次有行動有手足比狗咬先叫對得住手足?

反之,我覺得依家既情況大家可以趁依段時間去多啲主要地區,旺角,太子,荃灣,北角,黃大仙etc
多啲去探路!模擬下邊個位可以/唔可以B,模擬下成個大圍捕過程,諗下啲狗會點樣做,再諗多條係多條!多條逃走路線!如果係大圍捕走唔甩既,又會唔會選擇棄裝變路人?
(唔好同我講疫情咁樣仲叫人出街?屌你個系咁你又去發夢?講經咩)

我想講既係疫情比左我哋休息既時間,就要好好運用佢!因為班狗亦都係同時間進步緊,不論裝備抑或戰略上!所以我地更加唔可以白白犧牲自己既戰鬥力
321/331當晚眼見幾十個手足被咬好嬲好唔開心!所以唔希望打後日子直到疫情完結,再有手足不必要地比狗咬!(當然,狗係絕對會無啦啦咬你,但起碼你唔係係一個對自己極不利既情況下咬你)

除咗練體能(體能一日練你個半鐘) 一星期比盡你train 5日,仲有好多時間比大家去熟習下香港18區!(仲可以試下唔同區既黃店!支持黃色經濟圈!)等到疫情完結/ 林奠硬推23條,如果再有18區快閃開花,我相信到時大家都會得心應手!
所以千祈唔好白白浪費左疫情既依幾個月!唔好再做對狗零傷害但係搞到自己損手爛腳既野!你地每一個人對我地黎講都好重要!你地就係唔係condom 我先唔想無左你地!

除咗好好利用依段時間增強體能,增強自己對各區既地理環境同模擬戰術之餘,心理上智慧上都可以趁依段時間休息同進步一下!
全民進化既意思唔係只係裝備上既upgrade!係整體個人化既進化!

當然,我尊重真。勇武既所有決定!快閃 地下 ,只要衡量過,做足晒功課!全力去啦!
屯門360手足艾粒腰

光復香港 時代革命
全民運動
全民進化
齊上齊落
絕不分化
香港人 報仇

同場加映!幫手支持下!

要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡
https://lih.kg/1942830

【被打壓】我地paypal被封 ig acc被消失 大家幫幫手好無?
https://lih.kg/1951913

[推] 全世界同我download呢個App!!!!!
https://lih.kg/1904106
推 巴打好有心

其實背後仲有好多嘢可以做
支持黃店
罷搭黨鐵、文宣
各自量力而為,毋忘抗爭
推呀
push
無錯!
只要係幫到場運動既就盡做!
實行真。兄弟爬山!
令場運動變番大半年前咁!
兄弟爬山 各自努力
無疑呢排係有啲心灰
但提自己唔好俾團火無咗
Push
push
推推推
眼見連登愈黎愈多分化post, 大家可唔可以冷靜處理
https://lih.kg/1957034
推推推推推
打得咁辛苦都咁少人推
巴打好有心
大家一齊推爆佢!p牌仔有心無力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞