Backstreet Boys 定 Westlife 受歡迎啲

37 回覆
21 Like 21 Dislike
兩個團體都係90年代出道,到依家都仲有人氣

歌路類似,大家都有經典嘅歌

樣得,唱得,跳都得

究竟當年啲女會鐘意邊隊多啲

利申: bsb 迷

打和啦.. 戈個時期真係好多男團
屎要黃色嘅
bsb最紅果期應該紅過西男
不過亞洲就西男紅啲
香港計應該係westlife
BSB
westlife世界第一啦
其實好似style唔同
BSB多D快歌
westlife D舞睇到好老尷 但情歌真係好尾機 特別翻唱
BSB全盛時期嗰陣全世界D女都好迷牙Nick
Btw我覺得90年代Boyband係Vocal黎講真係屌撚打哂依家堆男子組合
TELL ME WHY~
兩個我都鐘意,雖然我00後見證唔到佢哋最紅嗰陣
Tell me why I never wanna hear you say
Fool again My love if I let you go
老實講係Backstreet Boy
利申: Westlife fans
佢細路牙倫先走得仲勁
Btw兩隊打和啦
一隊very hot一隊very warm
不過美國boyband除左bsb之外真係冇隊鍾意了
*NSYNC只係牙田與他的隊友們
但英國boyband反而有排成日聽blue
同埋依家仲有聽a1
仲有boyzone
vocal 1d屌打bsb, 認真
算keep得好喎
bsb
無bsb同westlife咁紅啵(有錯請指正
Boyzone早過佢地出道
得首words紅過下
Stephen應該係最紅嗰位不過已經
金髮佬(唔記得左叫robin定robbie)仲活躍緊
BSB全盛時期嗰陣全世界D女都好迷牙Nick
Btw我覺得90年代Boyband係Vocal黎講真係屌撚打哂依家堆男子組合
而家既阿nick已經走唒樣
佢細路牙倫先走得仲勁
Btw兩隊打和啦
一隊very hot一隊very warm
不過美國boyband除左bsb之外真係冇隊鍾意了
*NSYNC只係牙田與他的隊友們
但英國boyband反而有排成日聽blue
同埋依家仲有聽a1

google左睇相嚇撚左一跳
中學個陣覺得佢好靚仔
I closed the door like many times many times before
Ain’t nothing but a heartache
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞