有冇迪士尼返工嘅巴絲?

51 回覆
0 Like 0 Dislike
之前做過f&b,之後轉左去做a&gs覺得係天堂

琴日收到a&gs叫我去面試5月先有得in,今日就收到housekeeping floor host,聽日有得in,其實邊個會好做啲?

未做過酒店,a&gs就做完一轉就放個break,做嘢就唔係好辛苦

琴日收到a&gs叫我去面試5月先有得in,今日就收到housekeeping floor host,聽日有得in,其實邊個會好做啲?

Full time? Ags多break確係唔錯

Full time 咁去唔去in酒店好

Full time 咁去唔去in酒店好

酒店應該幾辛苦 返好早 收又會好夜
Ags起碼跟park hour 早極有限 夜都係八九點
但酒店係咪多錢d?

Same
但酒店係咪多錢d?

我睇到有13800一個月仲有6千幾迎新獎
咁又唔同,a&gs得11800
但酒店係咪多錢d?

多幾蚊 但要早40分鐘返工
琴日收到面試邀請,但得一日可以簡,要再等佢放日子定ad email去問?
同埋面試著咩衫,洗唔洗好formal? (In 商店個d)

Btw 絲打in pt定ft 報完之後等左幾耐先有得in

in pt,報左兩個,其中一個報完第二日就有,另一個仲未有通知。
我係經學校email申請嘅
HR 個email係咩?上網搵唔到嘅
HR 個email係咩?上網搵唔到嘅

hkdlhr@disney.com
入面好淫亂 尤其大街啲鋪

有料爆
入面好淫亂 尤其大街啲鋪

有料爆

手殘,有料爆?
佢叫我3日內覆面試時間,已經第三日,佢電話冇人聽,email又冇覆,點算好? 會唔會當我reject嫁
佢叫我3日內覆面試時間,已經第三日,佢電話冇人聽,email又冇覆,點算好? 會唔會當我reject嫁

我上次都係過左三日佢先覆我

咁你最後有冇得in? 成唔成功?

佢有打黎約左時間in 不過後尾諗諗下唔係咁想做 冇去in

佢有打黎約左時間in 不過後尾諗諗下唔係咁想做 冇去in

我上網apply左系咪就得架喇
女仔係咪做咩位都要著裙嫁?

t land唔洗 大街獅子王果邊要

t land唔洗 大街獅子王果邊要

獅子王著乜鬼裙
有咩途徑可以入到去酒店果邊 ?
有紋身係咪唔得?
利申 扎起頭髮會見到紋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞