有冇迪士尼返工嘅巴絲?

51 回覆
0 Like 0 Dislike
好想返機動遊戲嗰邊,同事後生啲啱傾啲
依家做緊F&B,成日對住姨姨,又有衰lead
仲諗緊quit唔quit,或調餐廳
連登冇人返老鼠
有個「老鼠樂園cm討論區」
去嗰到傾啦
有朋友番緊GR 聽佢講同同事都相處得幾開心
點先入到去做 要咩條件
點先入到去做 要咩條件

冇 佢都幾等人要
尤其係餐飲
你apply應該都in你,我個陣就係即日請
點先入到去做 要咩條件

冇 佢都幾等人要
尤其係餐飲

Land or hotel?
點先入到去做 要咩條件

冇 佢都幾等人要
尤其係餐飲

Land or hotel?

Land啊
想問下番得既係咪都住東涌個邊

我住好遠
RBH
2日前send左幾個申請,今日就收到Email叫我去面試... 但選擇面試日期同時間條link 彈左句This event is now locked for registration. Please choose another interview timeslot. 你所選擇的時段暫不接受預約。請選擇其他面試時段。 咁我點揀時間去in?

我住好遠

有冇交通津貼
2日前send左幾個申請,今日就收到Email叫我去面試... 但選擇面試日期同時間條link 彈左句This event is now locked for registration. Please choose another interview timeslot. 你所選擇的時段暫不接受預約。請選擇其他面試時段。 咁我點揀時間去in?

有冇人解答到我

有冇人解答到我

我之前都試過
Send email比hr啦 佢會覆返你或者打比你約日子
好似話一定要深色髮色 唔染得髮?

我深紅色

我住好遠

有冇交通津貼

Full time先有
琴日收到面試邀請,但得一日可以簡,要再等佢放日子定ad email去問?
同埋面試著咩衫,洗唔洗好formal? (In 商店個d)
琴日收到面試邀請,但得一日可以簡,要再等佢放日子定ad email去問?

我in pt 都係T shirt 加件恤衫,下身牛仔褲

應該唔會再放日子 如果你唔得既send email去hr問下
唔洗著suit嗰啲 斯文正常唔好短褲踢拖就得

Btw 絲打in pt定ft 報完之後等左幾耐先有得in

Btw 絲打in pt定ft 報完之後等左幾耐先有得in

我第2日收到其中一個,第3日收到第2個
之前做過f&b,之後轉左去做a&gs覺得係天堂
之前做過f&b,之後轉左去做a&gs覺得係天堂

琴日收到a&gs叫我去面試5月先有得in,今日就收到housekeeping floor host,聽日有得in,其實邊個會好做啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞