【Stay Home, Save Lives.】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCLXXIX

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
個人認為5人場唔係好洗後衛全部識用波仲好
1 player from each position
fabianski
campbell
hleb
pires
bergkamp
手足識揀,個龍要反應快既NH3, 5人場唔打高波,唔洗輸高波傳中

不過會輸近柱輸死
全部揀3M嗰個應該係最平均
中堅個到見到都覺得慘,3蚊個件都好大缺點
得5M嗰個最好 但係又冇理由揀個咁貴 其他位1M 2M嗰啲揀唔落手
大梅起碼路數好 五人場咁細 速度唔係最大影響因素
一個直線都追唔切啦,五人場又少玩高空過頭波
Almunia Mustafi Coquelin Gervinho Bendtner
細梅係快 不過佢會自己仆街
英超賽會宣布不會在五月初重開

Source:Now
英國傳媒報道,英超20支球隊周五召開視像會議後,決定將賽季無限期暫停,直至另行通知,但賽會未有交代一旦賽季取消,會否向目前在聯賽榜遙遙領先的利物浦頒授冠軍。

受到武漢肺炎疫情影響,英超自上月開始停擺,原定於4月30日重開,但由於疫情不斷惡化,英超賽會已宣佈,決定無限期暫停賽事。
爺爺顯靈
想試下睇紅樓夢,有見啲人話睇原本嘅話好難明,建議睇有批注個啲,有無手足知邊本啱啲未睇過嘅睇
泰 鼎 umtiti b2
玻璃後防
斬撚左佢喇
David Ornstein報導,英超聯盟正開探任何海外復賽之可能性,其中一間英超球會曾提出於中國復賽選項,但馬上被否決。

消息指,一旦球季被取消,英超將損失海外+本土賽事轉播費總值£750M。因而英超聯盟極度堅持延賽不取消,並積極尋找復賽方案。

而數小時前英超官方宣布,2019/2020英超不會於五月前復賽,並表示球季僅會於「安全」以及「合適」的環境下重新進行。

係咪支資狼
呢個組合一季踢唔踢到十場
去疫埠踢波邊個咁天才
零確診
陳茂波回水1萬 或需時21 個月
https://lih.kg/1956956

邊間球會咁天才
狼隊定水晶官?
究竟佢地個腦諗乜
真係弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞