【Stay Home, Save Lives.】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCLXXIX

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
其實如果diaby唔傷你話幾好
09-10 嗰季佢冇乜點傷,勁到仆街
要拍片話自己去過新疆先發現再教育營好正 想掛靴後入去讀書
搬啦 班濕鳩唔瀨過嘢真係唔撚識死 個個都信支那冇事 最好班高層搬過去住返1個禮拜先
有錢人去短住其實問題唔大 但太耐會顛
【 舉國痛罵仆街球會熱刺紐卡無良減薪 】

熱刺主席列維剛剛在周中公佈了球隊削減550名僱員工資的預案,英國政府的數字、文化、媒體及體育委員會主席奈特就立刻旗幟鮮明地發表了看法:

“這充分說明了所謂英格蘭足球經濟的瘋狂,以及他們內心道德的崩壞。”

熱刺和紐卡素這次之所以對普通員工動刀,其實瞄準的是英國政府的紓困金。 政府在強令關閉全國的酒吧和餐館之後,為了防止大量人員的失業,立刻發布了紓困方案,希望陷入困境的小公司能慎重處理員工的合同,至少保留他們的工作職位,而在疫情期間 ,政府將對這部分員工的薪水進行補貼,補貼的薪資比例高達80%,每月上限2500英鎊。
嗰年見到有vps係場上就會覺得一定有波入
如果唔係起咗個球場阿記依家就未必咁有錢啦
係估唔到原來啲油皇咁有錢又肯貨水啫
無錯
開無雙咁
臭燒點踢,我懷疑佢入境都成問題
所以我咪話而家睇咪實錯
個陣黎講點都係岩 有長遠發展
時也命也啦
起完球場就遇到金融海嘯,起樓筆錢見財化水
又有大批油王玩爛轉會市場
又遇著仆街管理層死都唔放手又唔課水
最慘係次次臨拎冠前就遇到主力受傷
搞到無冠無人肯黎,個個都叫走
是但一樣野唔中,阿狗都未必會搞成咁
拍豆音食豬肉
如果愛蛇早d黎
可能唔洗搞到l咁
可能贏咗幾次歐霸了
蛆都減薪 不過有牙朗帶頭減
境照入 然後真接發配新殭
油王初到搏到一兩冠就已經成個商業價值唔同晒

而家見到報紙叫阿記做豪門就知個寫手十幾年冇睇波
如果愛SIR 教車仔, 阿記可能幾次英超了
抄番十幾年前既template
turnitin
聽講你接六日子pt做
阿記其實不嬲都唔係好豪門班底啦 要叫應該係勁旅
以前個高貝利球場同其它大球會比其實係好細
唔好話Old Trafford, London Stadium 連stadium of light, St James' Park都比唔上

唔起新球場又唔貨金真係會無錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞