5G月費500蚊無限限速數據「最高」2Mbps,嚇到我即刻續咗遠古3g plan

99 回覆
134 Like 23 Dislike

700蚊無限限速數據「最高」3Mbps
500蚊無限限速數據「最高」2Mbps
400蚊無限限速「最高」???Kbps???唔話你聽

嚇到我即刻續咗遠古3g plan
無限3g穩定15Mbps,地鐵用到、發夢用到
月費55蚊,接近係5g plan嘅10分之1

話知你5g快到0.5秒download晒成套戲,我3g線上串流睇戲咪一樣唔使等
都2020年啦,仲download你條毛咩,香港啲弱智電訊商廣告
我4G仲慢過你嗰3G
佢應該係指用晒啲數據會限速嘅意思?
4G慢過3G好正常呀,同台4G同一地點測速度得5~7Mbps慢3g足足一半以上

點解80蚊無限4g限速2Mbps都有人吹奏?咁鬼貴
https://lih.kg/1515614
想知道嗰個3G 15Mbps plan係乜,55蚊月費,可唔可以俾更多資料?
YES
用爆咗就得返龜速,村屋要用5g代替光纖都要諗下
遠古plan
個速度其實你個4g plan降返3g都測試到
得你呢D廢人先會CARE呢幾百蚊
錢唔係重點呀,5G都限速限到慢過3G先係問題呀

得你呢D傻仔先會睇唔到速度嘅分別
700蚊5G無限限速數據「最高」3Mbps
55蚊3G無限穩定15Mbps
一齣電影40GB, down 34齣用完
我窮,但我唔會沾沾自喜笑鳩人用5G囉

HKEPC毒撚心態
電訊商出水魚plan笑下又唔得既
亂洗錢通常都係窮既原因
降4G 速, 咪變5G 快
我講緊香港電訊商無良
幾時笑鳩人用5G?

韓國電訊商500幾蚊已經有無限5G

HKD$470 - 150GB數據+其後高達5Mbps無限數據
HKD$535 - 完全無限5G數據

http://www.uplus.co.kr/ent/fiveg/Retrieve5GChrgList.hpi?catgCd=51463

香港你俾700蚊無限數據都係得3Mbps咋
點解你仲有3gplan做到
咁都係因為冇人用3G先順啫
你試下iPhone 3Gs年代
日日用3上網屌到仆街

不過你咁涯得 抵你有55蚊plan用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞