黨班冚家產查飛狗又出撚曬黎!

297 回覆
231 Like 8 Dislike
唔係輕鐵,地鐵咁點
睇你車程la 要幾多回本西鐵去遠d 都廿鳩幾
用綠卡先係幫狗鐵賺錢 罷鐵有幾撚難呀
On9仔 政府會補貼㗎 10蚊車費 你俾左2蚊 政府俾返剩低8蚊黨鐵 搭所有2蚊交通工具都一樣
你用廢老卡 黨鐵根本無賺少過錢 仲可以罰多你$500 慳錢就慳錢啦柒頭 無啲骨氣 祝你次撚次俾人捉到
咪話跳欄囉
咁政府蝕,手足賺囉,你有冇咩方法係政府蝕手足賺呀,只係識彈!屌你
係嘅大佬
用腳囉 見到黃衫狗兩個行埋黎講先生已經要跑啦
條撚屌根本冇撚諗過就屌咗班細路先
正閪人
出入 睇吓有冇班黃衫垃圾 企係度

用綠卡/特惠卡 黨鐵個閘既聲同燈會唔同
屌你老母臭閪 政府嘅錢咪即係香港人嘅錢 拎香港人嘅錢加人工俾班黑警就唔得 但補貼俾仆街黨鐵就得?咩邏輯?
真係咁撚有骨氣就咪撚搭黨鐵 唔好為慳錢諗咁多藉口
利申:半年無搭黨鐵
我成日諗有冇可能寫個黨鐵tinder
幫手match返屯門同柴灣兩邊嘅人交換八達通
佢叫得去check, 一係跑一係畀錢
唔洗浪費時間去扮野話拍唔到, 佢地唔會信
你咁諗會畀自己一個幸運心態, 係最危險

我自己見有危險就唔用, 不過我都袋兩張, 一張for党鐵, 一張for其他
我唔係五毛
只不過覺得你地冇骨氣
唉,啲人好mean對班細路
你咪on9囉,班細路慳到錢唔好?好過你條7頭見住班9加人工又冇撚7嘢可以做
你以為撘巴士又好撚好?九巴又冇講自己黃,屌你你老母臭化閪,諗到好過依一個嘅建議先再噪,撚屌
應該得
狗鐵呢排好似請多左班人捉人 ?
見過一個出口閘前閘後8條友
唔係呀,我有交稅,我寧願班細路仔有錢慳,蝕都係蝕班細路度,而唔係學你條撚屌係度操,屌你老母
係呀,屌,肺炎咁撚勁仲係出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞