全球綜合數據顯示,最好賣嘅機,就係中階機為主

184 回覆
24 Like 2 Dislike
X都係不錢鏽鋼喎 係XR先係鋁合金
利申:X用家
不鏽*鋼
「iPhone X 的金屬邊框採用鋁合金材質,這種設計雖然亮眼有質感,在握感上也更棒,可是使用時間一久,就會發現周圍出現許多細小的刮痕」
The iPhone X was intended to showcase what Apple considered the technology of the future. Using a glass and stainless-steel form factor and "bezel-less" design, shrinking the bezels, and not having a "chin".
巴打,你岩,x 係不銹鋼邊框,我資料錯左。
嚇死
不過樓主講得啱不鏽鋼真係正好多
用左不銹鋼,優點係夠硬,唔會再比人咬得彎曲,而且同前後玻璃材質漲縮率接近,做到更好嘅密封。而表面更靚更firm就唔使講。
但hater就不斷攻擊,iphone 重到仆街,買佢要練大隻。
Europe no Shitwei
上年比美國ban左唔比用gms, 銷量大減。如果唔係,東歐班柒頭會買好多。東歐班垃圾會同西歐,北歐計埋落歐洲條數,所以前幾年做成「歐洲」好多人用shitwei 嘅假象
歐洲鬼好無原則 好事
s845 真係好抵用. 一出個陣 3千頭買部小米8 士啤工作機....就快2年都無壞過
低啦,依家奶共奶中武肺!
北美蘋果天下
鐘意就買理撚得佢乜階機
總之唔好似An機用兩用又黃又lag又電倒水就ok
淨係上维修都夠你煩
其實係香港娛樂小 冇野好玩 先多人花錢買科技野ja
外國大把野玩
記得早兩個月有個post話猁個文尼部機好似爆咗mon定唔知係勁舊都照用
啲人問點解 有留言話可能佢冇錢換
拎如買多部機去純粹為咗打機
香港人咁做嘅人大有人在,一人同時用2,3部機都唔少添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞