今日探手足朋友:點解唔支持搶攻「功能組別」?!唔搶攻咁過去大半年努力就會白費。

26 回覆
27 Like 5 Dislike
今日探手足朋友佢問開我出面局勢,我屎忽痕咁問佢你知唔支持搶攻「功能組別」,佢答:「點解唔支持呀?!唔搶攻咁過去大半年努力就會白費。」

我刻意問佢呢個意願可唔可以出街,佢叫我即刻開post。

#探手足challenge
#你哋自己入去探手足問問

https://www.facebook.com/100004429423231/posts/1523173581173608/?d=n
手足都咁講,一眾白票兵團都可以收皮
啲人係咁

唔好玩功能組別

唔好舉報藍店冇1.5米距離

總之佢地覺得可能冇用就唔俾人做
依家乜野都要做
即使只係有一絲希望
唔做就連丁點希望都無
其實所有野可以同步進行
基本完全無抵觸
係有班帶風撚又話呢樣乜果樣乜
希望大家清醒少少
係一個咁既局面 大家係乜都要試 乜都要做
我企前線我支持
As nothing to lose, why not
其實咪俾啲嘢呢啲政客做囉
功能組別本來就唔係普通人參與到嘅嘢,咪由玩到嘅人照玩
勇武手足同議會手足應該無咩重疊姐下哇
是日風向
唔好用對面框框
會助大佢
藍絲:唔認中國人就唔好飲東肛水
點會參與唔到?做生意就已經一定有功能組別可以參加,專業人士都係。普通人定義係?
以前唔會有咁多人俾錢登記嘗試成為選民 你試吓幾年前叫有冇人睬你
push
只要大家都知道搶攻「功能組別」唔係主線任務,唔係End game 咪得
硬係有人要講d同大眾唔同嘅野去話比人知自己好勁
雖然我唔信泛民會為左公義而放棄份工,但35+我樂觀其成,如果失敗,就係叫大家全民抗爭;如果成功,但泛民繼續販民,就當共狗看待
Push
邊次街頭抗爭嗌過「支持 / 進攻 / 光復 功能界別」
原來可以咁樣幫還押手足
https://lih.kg/1954173
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞