睇返轉頭,當年覺得譚詠麟好過張國榮嘅人真係痴撚線

634 回覆
2411 Like 33 Dislike
個人:哥哥唱歌好聽過alan
陳百強 家駒都好聽過alan
除咗呢三個 無了 alan都唔差 (真心講)
90年代大家等退休咁開始hea,就算之後哥哥復出撚伯都係hea
其實你覺得哥哥如果仲在生
連登班homophobic唔會批鬥佢咩
仲有佢同肥蛆咁close
反完肥蛆反埋哥哥
「葉德嫻唱功屌打梅姐,點解唔紅?
算啦,呢個明顯係打飛機post
其實由一開始出個post已經係政治大於一切 再極度主觀咁比較 明明就各有各好 樂壇上譚勝張 電影上張又勁啲 死都要踏低一個做咩
樓主幾歲?成個post係到為反而反 我鍾意哥哥 亦都覺得廢老份人好鳩 但我真心覺得佢以前勁喎
而且三個人有創作才華,反而alan只係一個cover人地歌最多嘅歌手。(只係個人意見)
老實講我自己中意哥哥多過校長
不過咁樣侮辱校長去抬高哥哥真係好低莊
哥哥>>>>>>>>>>>>>撚伯
撚伯傻粉唔洗咁惡毒喎
老老實實,哥哥後期個中性人妖打扮唔係個個頂得順
起碼果陣我阿媽一見到佢就會屌
仲保留最好一面比觀眾 反觀譚詠麟就所有人都會慢慢見到佢嘅老態
推到咁極端一定唔合理架
算厚道啦喎
自殺無得投胎架,我比面個死基佬先話佢有
Freddie Mercury 夠搞gay
so what?
我只係好膚淺咁評價四個人把聲 頭三個把聲太正 根本外星人黎 alan比較貼近人類 不過都算好聽 係輸比呢三個囉
樓主:果陣d人品味低劣唔識欣賞
我係明明偏向哥哥但睇完成個post啲對答同態度好反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞