ViuTV首個只著三點式行山節目《美女郊遊遊》!

243 回覆
1037 Like 36 Dislike
Link
屌 我想睇三點式 唔係想睇探靈呀
帶你睇西貢結界
拍套咁樣仲好啦 又搞gimmick
搵兩條咁撚索既女 正正經經 不經意露出既行下山 做下旅遊節目 咪算數
又搞好似KB 火火個啲 整蠱呀 爆玩既節目 屌 同一條橋都唔撚厭 炒撚得啦 個監制 獨孤一味 唔撚多元化
自己台明明 無話邊個旅遊節目 代表作
呢兩條女 咁撚睇得 又要搞佢地去玩屎 戇鳩
好過又睇yoshi啦
Yoshi都唔知有咩咁好,老是常出現
[ViuTV] 美女郊遊遊 x Double S 討論區 (3) 三點式行山
https://lih.kg/1954274
睇翻你既cctvb囉,岩曬你依啲柒頭既口味
你係咪覺得 鐘意玩膠 好撚特別?
捉到鹿唔識脫角咪呢啲囉 又要屈我係tvb
個撚個都姓屈
比意見呀 袋錢入你袋 鐘意搵人做打手 繼續柒
對波癲能到.....
跪求ViuTV個編輯upload段跑全程既原片出嚟
,等大家有得J
Shirley Shum 擺明隆嫁啦咁圓 地球咩
有冇人覺得佢兩個好似樣
我睇完ig都分唔到邊個打邊個,身材、樣、名都差唔多

有無人記得佢,之前有好大班人diu 港女著bra top 行山。
大台拍個套咩Yama girl咪係咁
之後有隻臭雞開個咩山閪女孩專頁
攪到成個風氣差曬
諗住晚晚除褲睇,衣家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞