[選項] 碧咸領軍紅魔鬼

887 回覆
153 Like 24 Dislike
屌你老母咩當多蒙特乞兒
4000萬
4千萬平得制
支持
樓主19000
會唔會係你p牌仔推唔郁個po
支持,繼續出文,唔該op
我先係乞兒喺game入面係得咁多
始終隻game係cm0102,四千萬對嗰個年代係好多,大家將就下
多謝支持
無錯,細佬正是獌狗
相信都係,靠大家繼續支持
多謝支持
正評加油
去左邊
d 戰果跟game? 場場贏晒
建議貼多d game 圖
多謝支持
感謝奉獻第一次我出文慢,最多一日一兩篇,希望你繼續支持
今日有嘢做,晏咗出文,萬分抱歉
無錯全部跟game,好彩暫時全勝,多謝建議,會盡量加返多少少game圖
碧咸:「最好嘅球員都必須為自己嘅位置而戰,因為保持最佳狀態係每個球員嘅應有責任。」旁邊嘅查頓辛祖聽完依一番說話之後,亦點頭表示認同。記者招待會嘅尾聲,查頓辛祖迎來如此一條問題:「你如何期望加盟曼聯嘅第一個球季?」查頓辛祖顯示出佢嘅野心:「我希望為自己爭取第一個英超冠軍獎牌。」碧咸對查頓辛祖嘅答案感到開心,因為佢個人都好希望以領隊嘅身份迎來第一次嘅英超冠軍。

一番勞累,碧咸回到佢嘅崗位,準備即將來臨,主場迎戰諾域治嘅比賽,而第一件事要做嘅參與球員嘅場前操練。黎到訓練場,見到新加盟嘅查頓辛祖好快已經同其他球員們打成一片,並非常積極參與訓練,碧咸感到欣慰。助教費蘭交代上一課操練嘅詳情,表示未覺有球員狀態下滑或表現欠佳,而且個別球員有明顯嘅提升,馬舒亞、般奴費南迪斯更培養出具化學作用嘅默契同火花,建議碧咸喺戰術上加強兩人嘅配合。碧咸對費蘭言聽計從,將其建議一一記在心中。

又來到週末嘅英超賽事,曼聯主場對諾域治,碧咸今場喺陣容上做了一個調動,將占士收起,派上新加盟嘅查頓辛祖出任右翼。原因係查頓辛祖喺第一課嘅操練已有好出色嘅表現,喺戰術執行、與隊友配合方面都有良好效果,所以占士今仗只能退居後備席。但碧咸仍然十分倚重占士,並向佢承諾只要有好嘅表現,佢一樣係球隊嘅核心球員。占士並無不滿,表示明白同尊重領隊嘅一切安排。

賽事喺主場球迷嘅歡呼聲下舉行,球迷們都熱切期望著查頓辛祖嘅處子登場。身穿七號球衣嘅查頓辛祖喺開賽後表現積極,走動、傳球都做得恰如其分。直到比賽嘅二十一分鐘,查頓辛祖接應雲比沙卡嘅傳球,然後運用個人技術連過兩人,再來一記傳中,剛好來到馬舒亞嘅頭上,馬舒亞輕鬆一頂,頭槌破網,曼聯領先一比零。接下來嘅賽事,大家互有攻守,但曼聯始終佔優。四十分鐘,馬舒亞一球遠距離嘅勁射,一射入網,為曼聯增添比分至二比零。領先二比零嘅曼聯,得勢不饒人,攻勢一浪接一浪,球賽不乏精彩嘅鏡頭。只可惜喺餘下嘅時間,曼聯都無法再擴大比分,比賽最終以二比零告終。

碧咸對球隊再下一城,英超開季五場全勝固然高興,但同時碧咸發現球員嘅長傳精準度未如理想。碧咸好希望將自己獨步天下,所向披靡嘅七旋斬承傳落去。於是打算喺黎緊嘅訓練,傳授一個合適嘅球員,而碧咸心目中嘅人選就係⋯

A 占士
B 查頓辛祖
C 雲比沙卡

最快有三票嘅選項會作為最終選擇,大家多多支持。
C
a
c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞