[選項] 碧咸領軍紅魔鬼

887 回覆
153 Like 24 Dislike
c
A
屈福特收購咗文迪
B
B 贏咁多俾bruno抖吓啦
b
a
A
b
A
A

BTW 樓主 十六年後 神雕舊Post 勿失信約
多謝你仲記得
碧咸決定派出年青嘅麥比利,入替般奴費南迪斯。畢竟有著如此大的領先優勢,而且也好讓般奴費南迪斯稍為休息一下。臨出場時,碧咸走到麥比利身旁,叫他放鬆點,不用太過緊張,盡量在戰術制度下踢出屬於自己嘅個人風格。

果然,麥比利一出場便得到許多機會。或見他傳球,或見他盤扭,或見他射門。無不做得恰到好處,絕無半點欺場。其他球員亦落力地配合著他的發揮,並無因為他是年青球員而帶著輕視。只是由於麥比利身形較為單薄,在高身體對抗的英超賽場上,難免比較吃虧。雖然如此,亦無阻他在初次英超登場中獲得不俗嘅演出。

比賽來到五十七分鐘,對方門將卡臣在禁區一次侵犯馬舒亞,被球証以紅牌驅逐出場,曼聯得到一次十二碼嘅機會。屈福特馬上派出後備門將賓科士打迎接這次挑戰及把守最後一關。巴爾拿過皮球來到十二碼點放下,呼了一口氣,左腳勁轟,輕鬆射入,為球隊領先到六比零。奧脫福主場球迷高聲歡唱,為曼聯球員而感到無比嘅驕傲。屈福特在踢少一人之下,為免再被擴大比分而出醜,拼命死守。餘下的賽事,雖然雙方都有著零剩嘅攻勢,亦無比改變比分,最終賽果保持著六比零完場。碧咸對今仗能大勝對手感到非常開心,拍掌感謝球迷嘅支持和球員嘅努力。場上嘅曼聯球員亦都表現興奮,互相擁抱,並走到場邊答謝球迷到場支持。

一輪勞累後,碧咸先決定回去辦公室處理未完成嘅工作,及考慮有關是否繼續讓麥比利、鍾達希和高美斯三人留在主隊操練。正當碧咸忙過不停嘅時候,電話傳來訊息:

碧咸當然記得蘇菲,回想當晚有時亦相當回味,因此正在猶豫如何處理,最後決定⋯

A 簡單回覆「多謝」
B 回覆,並詢問對方會否有空
C 直接無視
A
A
A
c
c
c
A
C

可唔可以唔好再有女去碧咸到呀😣
做個朋友姐 收做養女囉
btw A

獌狗留名
碧咸咁靚仔 總會有狂蜂浪蝶但碧咸專一顧家 相信唔會出事嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞