歡迎想砌模型o既巴絲入黎(19) 30000, thanks

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
即係有用抽氣箱 D油味/毒都只係會係抽氣箱內個範圍?
我以為會散到成間房都係 我諗住床同枱之間整塊膠板擋一擋
水性洗筆水真係用咁多最撚臭,X20真係唔算D乜
但我覺得AV隻洗筆水幾好聞
好似吹泡水
點都會有啲散開嘅, 不過一般你唔係開大油搏哂命咁撳實掣唔放, 其實唔會抽唔切
問多樣野 開油水揀T06定T07好 T07好似減低左咩味 有無咩壞處
另外洗筆洗唔洗專登買隻T04洗 定用返開油水洗都得
已經忍唔住想試試 屎忽太撚痕
貼紙果款咪
度位剪
貼果陣留意水卜 (wrap車 咁包
磨到佢靚女咁滑
我講郡士水性洗筆水,真係臭到頭痛既
PMSTORE facebook 岩岩講果隻Z-02s 空氣清新劑,倒入噴筆噴出黎可以吸臭 有無巴打用完比個repost我
PMSTORE facebook 岩岩講果隻Z-02s 空氣清新劑,倒入噴筆噴出黎可以吸臭 有無巴打用完比個report我
好似用完要拖地同周圍抹 因為隻野係令到油既粒子變重 跌哂落黎
想問下滲線問題,各位上好哂色點滲線
因為要拎綿花捧加d釋劑擦走佢
又好驚擦多左本身上好左既色
老實我未用過gaia嘅開油水, 之前用開郡士個隻, 係尋日屎忽痕買咗gaia隻洗筆水 (T-04), 嘩屌你臭到真係屌出聲
所以滲線會用同本身果隻油唔同稀釋劑既油黎滲
所以一般會用唔同性質嘅 琺瑯油 滲
我用緊雙星既噴鑵上色,
線就用緊呢隻滲

想問用邊隻稀釋劑會好d
你手個支係已經用左X20溝稀琺瑯油黎 專係滲線用
你用X20唔會抹走你噴罐D色 只會抹走D滲線液 當然唔好用太多X20
咁唔知有無高手講解下
我自己個人就諗住t04同t09就一定要買 係唔知用t06定07好
07減低左陣味幾岩我 當然一定帶口罩噴啦要 始終有毒
唔該哂巴打,本身屋企冇X20
睇黎要出返去買
t07我記得唔係for 你直接開油用,要溝落t01到用
記住呢支野用前要搖
X20少少少少少少少就夠 同埋輕手抹
收到收到
上官網睇係T06既進化版 減低左氣味同加左香精 效果應該同T06不變

咁如果係既 全世界用T07 佢支新出清新劑又有咩用
買枝zippo 白電油啦,x20 好似好易搞到爆膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞