歡迎想砌模型o既巴絲入黎(19) 30000, thanks

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我冇呢隻野,岩岩去睇下說明書寫,支插入栓有分前後,可以要轉下先入到去

唔知幾多年第一次砌返模型 仲要係rg
應該要抖返幾個月
唔難丫拉絲啫
拉完痴落條gap到啫
星光系好撚臭,講明先
X20你覺得臭唔臭
X20比起thinner唔臭啦
咁真係可能要聞聞先知 未聞過
今日買咗枝gaia T-06, 嘩屌你臭到唔係人聞嘅嘢黎 雖然未用過星光系但係我覺得無嘢可以臭過T-06,連3D print隻光敏樹脂都無咁臭
星光系好撚臭,講明先
X20你覺得臭唔臭
X20比起thinner唔臭啦
今日買咗枝gaia T-06, 嘩屌你臭到唔係人聞嘅嘢黎 雖然未用過星光系但係我覺得無嘢可以臭過T-06,連3D print隻光敏樹脂都無咁臭

講錯,T-04至真
咁睇黎屎忽痕係會累事
喱鑊我建議你真係諗清楚先好試
本身油性thinner用開郡士,近排玩多咗油性,枝洗筆水用得好快,諗住thinner嘅味應該無咩分別+gaia個枝大枝啲+見好多人都用gaia thinner多,咪買枝試吓,一返到屋企打開佢聞到味個下真係屌出聲
咁等有機會搬出去住先玩油性算了
所以我先買嗰隻閪泵返嚟用
擔張摺凳出後樓梯搞
手鑽+挖平坑洞嘅工具?(類似一字批)
福巴你快D拎齊架撐返屋企搞啦
有電磨hi兩野就平左
可能穿埋
其實直接挖穿後面痴返板可能快啲
god hand 一支= 無牌子 1set...
唔好提, 屋企人對油味有超常嘅反感, 佢哋唔肯講唔知有咩難言之隱
上次我差啲同我老豆打交, 支閪槍點解係孿針都係因為同佢嘈嘈下佢掉鳩爛我啲嘢
光學迷彩
咁睇你福巴你都要玩AV油
AV咁大陣香味
實又屌鬼
AV油隻味咁細又散得快佢哋又冇咩反應
所以都係點解喱排走咗去研究AV油嘅主要原因
當然, 有必要用油性嘅時候我都會喺後樓梯到搞
最多喺佢哋瞓晒教先搞, 天光之前就真冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞